Bursa Emniyeti Uyuşturucu Satıcılarına Göz Açtırmıyor

Bursa Emniyeti Uyuşturucu Satıcılarına Göz Açtırmıyor

Bursa’da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 2 günde 4 kişi uyuşturucu madde ticareti yapma şüphesiyle adliyeye sevk edildi.Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şu...

Bursa’da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 2 günde 4 kişi uyuşturucu madde ticareti yapma şüphesiyle adliyeye sevk edildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Bursa genelinde uyuşturucu madde kullanımı, temini ve ticaretini önlemeye, suça karışan şahısların suç unsurları ile birlikte yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmalarda, Çarşamba günü Bursa’ya yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği yönünde bilgi elde edinilen S.S. isimli şahıs İstanbul yolu üzerinde düzenlenen operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin aracında yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 40 bin TL olan 160 gram uyuşturucu metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Perşembe günü ise uyuşturucu madde satışının yoğun olarak yapıldığı Yıldırım ilçesinde bulunan 3 ayrı mahalleye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen A.S., E.Y. ve S.Ö. isimli şahıslar ile bu şahıslardan uyuşturucu madde satın aldıkları tespit edilen F.Ç., F.E., G.Y. ve Ş.Ş. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. A.S., E.Y. ve S.Ö. isimli şüpheli şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli mercilere sevk edilirken, uyuşturucu madde satın aldıkları tespit edilen diğer 4 şüpheli şahıs ise ifadeleri alındıktan sonra salıverildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.