Bursa Adliyesi Önünde Şüpheli Paket Paniği

Bursa Adliyesi Önünde Şüpheli Paket Paniği

Bursa Adliyesi önüne bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekibi tarafından fünye ile patlatılan çantadan giysi çıktı. Çantanın patlama sesi çevrede korkuya yol açtı.Adliye önünde unutulan çanta nedeniyle korku dolu...

Bursa Adliyesi önüne bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekibi tarafından fünye ile patlatılan çantadan giysi çıktı. Çantanın patlama sesi çevrede korkuya yol açtı.

Adliye önünde unutulan çanta nedeniyle korku dolu dakikalar yaşandı. Bir vatandaşın haber vermesi ile olay yerine gelen polis, çantanın etrafında güvenlik şeridi oluşturarak vatandaşları uzaklaştırdı, çevredeki işyerleri boşaltıldı.

Olay yerine gelen bomba imha ekibi, özel kıyafetleri ile siyah çantaya yaklaşarak fünye ile patlattı. Patlama sırasında oluşan gürültü çevredekileri korkuttu. Patlamanın ardından çantayı inceleyen polis, çantada giysi olduğunu tespit etti.

Patlamadan sonra olay yerine gelip çantanın kendisinin olduğunu söyleyen bir genç, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.