Burak Yılmaz'dan taraftara tepki!

Burak Yılmaz'dan taraftara tepki!

Galatasaray'da Selçuk İnan oyundan çıkarken yuhalandı. Yakın arkadaşına yapılan bu davranışa sinirlenen Burak Yılmaz, attığı gol sonrası tepkisiz kalarak tavır aldı.

Son dönemde performansıyla tartışılan isimlerin başında gelen Selçuk İnan, Anderlecht maçında da kötü futboluyla eleştiri aldı. Belçika ekibi, 1-0 öne geçtikten sonra tribünlerde kaptan Selçuk'a olan tepkiler doruk noktasına ulaştı. Topu her aldığında ıslıklanan sarı-kırmızılı futbolcu, karşılaşmanın 72. dakikasında yerini Umut Bulut'a bıraktı. Kenara gelirken ıslıklamanın yanı sıra yuhalanan Selçuk İnan, morali bozuk bir şekilde hızlı adımlarla sahayı terk etti.

ATTIĞI GOL SONRASI SEVİNÇ GÖSTERİSİ YAPMADI

Burak Yılmaz, Galatasaray'dan önce Manisaspor ve Trabzonspor'da birlikte oynadığı yakın arkadaşı Selçuk İnan'a gösterilen tepki nedeniyle ilginç bir tavır sergiledi. Sarı-Kırmızılı futbolcunun Anderlecht filelerine beraberlik golünü attıktan sonra her zamankinin aksine bu gole sevinmediği görüldü. Morali bozuk olan Burak, atılan golden sonra takım arkadaşlarının kendisini kutlamasına bile kayıtsız kaldı. Tecrübeli golcü, maçın bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasına indi.

TARAFTAR İLE SELÇUK-BURAK GERGİNLİĞİ NEREYE KOŞUYOR?

Galatasaray, ligde 4 puanla lider durumdayken, Şampiyonlar Ligi'ne Anderlecht beraberliği ile kötü bir başlangıç yaptı. Eskişehir maçını cezası nedeniyle seyircisiz oynayan sarı-kırmızılılar, bu sezon ilk kez Anderlecht maçında taraftarıyla bir araya geldi. Ancak bu kavuşma beklenen sıcaklığın aksine Kaptan Selçuk İnan ile takım içindeki en yakın arkadaşı Burak Yılmaz'a sarı kırmızılı taraftarın gösterdiği tepkiyi bir kez daha ortaya çıkardı.

Galatasaray taraftarı; geçen sezon Roberto Mancini görevdeyken bir maçta formasını çıkarma noktasına gelen Selçuk İnan'a büyük kırgınlık duyuyor ve diğer futbolculara gösterdiği hoşgörüyü Selçuk ve Burak Yılmaz'dan esirgiyor. Bu Anderlecht maçında bir kez daha gündeme geldi ve geçen yıldan beri ilk sezonundaki üstün performansını gösteremeyen Selçuk İnan birçok pozisyonda ıslıklandı, yuhalandı. Aynı tür protestolara zaman zaman Burak Yılmaz da hedef oldu. Sarı kırmızılı taraftarların protestosu şiddetlenirken, Burak Yılmaz'ın son dakika golü gerginliğin daha da artmasına engel olmuş oldu.

MUSLERA'DAN TARAFTARA...

Burak Yılmaz attığı golden sonra taraftara gitmeyip, oyundan alındığı için yedek kulübesinde olan Selçuk İnan'a koştu. Kaleci Fernando Muslera ise gol sonrası kendi kalesi arkasındaki tribündeki taraftarlara sinirli bir şekilde söylendiği görüldü. Sarı-kırmızılı futbolcuların bu davranışı ile kendilerini desteklemeyip, protesto eden taraftarlara tepki olarak hissedildi.

Galatasaray son 3 yılda 2 şampiyonluk, 2 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası kazandı. Yine bu sürede 2 kez Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmayı başardı ve bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor. Sarı kırmızılı futbolcular bu protestoyu ne denli hakediyor, Galatasaray taraftarları içinde de tartışma konusu oluyor. Türk Telekom Arena'da maçı izleyen sarı kırmızılı taraftarlar bir bölümü protestocular arasında yer alırken, bir bölümü ise futbolcuları alkışlayarak destek verdi. Sarı kırmızılı ekip ile taraftar arasında yaşanan bu gerginlik nasıl sonuçlanacak, diğer futbolcular tarafından da merakla ve endişe ile takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.