Burak Yılmaz: Çok Anlamlı Bir Goldü

Burak Yılmaz: Çok Anlamlı Bir Goldü

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, ligin ilk haftasında deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yenmelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Benim için de çok güzel bir goldü, çok anlamlı bir goldü." dedi. Burak, maçın ardından şu değerlendirmeyi...

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, ligin ilk haftasında deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yenmelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Benim için de çok güzel bir goldü, çok anlamlı bir goldü." dedi.

Burak, maçın ardından şu değerlendirmeyi yaptı: "Bugün iyi başlamak bizim için çok önemliydi. Bir de kaybettiğimiz derbi sonrası çok şeyler konuşuldu. Ama biz tekrar birbirimize kenetlendik. Yeni bir takım oluşturduk, yeni hocamız, yeni transferlerimiz var. Bazı şeyler değişti, tekrar onlara adapte olmaya çalışıyoruz. Ben bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çok güzel bir birliktelik gösterdik. Bursaspor gibi bir deplasmandan 3 puan almak, hele ki ilk maçta çok kolay değil. Bursa'da puan almak çok zor. Çok iyi bir cami, çok iyi bir hocaları var. Lig bizim için iyi başladı. Bu moralle devam edeceğiz. Benim için de çok güzel bir goldü, çok anlamlı bir goldü."

BURUMA: DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA İHTİYACIM VAR

Genç oyuncu Buruma ise "Sezonun ilk maçı çok önemliydi. Kesinlikle 3 puan almak istiyorduk. Çünkü nasıl başlarsa öyle gider. Buradan üç puanla ayrıldığımız için çok mutluyum. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ben de şükürler olsun tekrar sahalara döndüm. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Daha çok oynamaya, daha çok çalışmaya ihtiyacım var." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.