Burak Taşpınar'ın babası vefat etti

Burak Taşpınar'ın babası vefat etti

Gazetemiz çalışanlarından Spor Muhabiri Burak Taşpınar'ın babası Abdullah Taşpınar hayatını kaybetti.

Gazetemiz çalışanlarından Spor Muhabiri Burak Taşpınar'ın babası Abdullah Taşpınar hayatını kaybetti. Merhumun naaşı, Cuma namazı sonrası Larende Caddesi'ndeki Gazezler Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Sedirler Aliyenler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Taşpınar ailesini bu acı gününde sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı. 63 yaşında vefat eden Abdullah Taşpınar, 3 çocuk babasıydı. Merhaba Gazetesi olarak bizde merhuma Allah'tan rahmet, Burak Taşpınar ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

KGC'DEN TAŞPINAR'A TAZİYE MESAJI

Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu da bir taziye mesajı yayınlayarak, Burak Taşpınar’a başsağlığı diledi. Taziye mesajında şunlar dile getirildi:“Merhaba Gazetesi spor muhabirlerinden ve Cemiyetimiz üyesi olan Burak Taşpınar’ın babası Abdullah Taşpınar’ın vefatı bizleri de derinden üzmüştür. Merhum Abdullah Taşpınar'a Allah’tan rahmet, başta meslektaşımız Burak Taşpınar olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyor ve sabr-ı cemil niyaz ediyoruz."

merhabahaber.com

 

TSYD başsağlığı mesajı yayınladı

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi yönetim kurulu biri mesaj yayınlayarak Burak Taşpınar’a başsağlığı diledi. Başkan Recep Çınar tarafından, yönetim kurulu adına yayınlanan mesaj şöyle:  “Merhaba gazetesi spor muhabirlerinden, derneğimiz üyesi Burak Taşpınar’ın babası Abdullah Taşpınar’ın vefatı bizleri de derinden üzdü. Merhuma Allah’tan rahmet, başta arkadaşımız Burak Taşpınar olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına başsağlı diler acılarını paylaşırız. Mekanı Cennet olsun. “

2-1.20160213100616.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.