Burada kim haklı?

Burada kim haklı?

Arabasına bilinmeyen bir aracın çarptığı kişi sosyal medyada isyan etti. Şükran Mahallesi’nde dar bir sokakta gerçekleşen olayda aracını diğer araçların hizasına park eden Saffet Bozkurt isimli vatandaş arabasının başına tekrar geldiğinde bir aracın kend

Arabasına bilinmeyen bir aracın çarptığı kişi sosyal medyada isyan etti.  Şükran Mahallesi’nde dar bir sokakta gerçekleşen olayda aracını diğer araçların hizasına park eden Saffet Bozkurt isimli vatandaş arabasının başına tekrar geldiğinde bir aracın kendi otomobiline çarpıp kaçtığını fark etti.

Mağdur vatandaş Bozkurt, arcının karşısına geçişi sıkıntıya sokacak başka bir aracın daha park ettiğini belirterek kazadan hatalı park eden aracı da sorumlu tuttu. 155 Polis ekiplerini arayan vatandaş “Bizim işimiz değil” cevabını aldı. Hatalı park eden vatandaşa da sitem eden Bozkurt olumlu bir cevap bulamadı.

1.20160516101128.jpg

Çarpılmış aracı ile ortada kalan Bozkurt, sosyal medyadan şöyle isyan etti: “Dövelim mi sövelim mi? Oturup halimize ağlayalım mı sabah sabah? Araca takıp giden arkadaş, senden bir şey talep etmiyorum. Allah belanı versin.”

Paylaşımın altına yapılan yorumlarda da pek çok vatandaş Bozkurt’a yanlış yere park ettiğini söylerken bazıları da teselli etti.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum