Bundan sonra top bizde

Bundan sonra top bizde

Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal çok verimli bir kamp dönemine devam ettiklerini ve takımdaki bütün oyuncuların lig için form tutmaya devam ettiğini söyledi.

Torku Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal çok verimli bir kamp dönemine devam ettiklerini ve takımdaki bütün oyuncuların lig için form tutmaya devam ettiğini söyledi. Hollanda kampında oynanan hazırlık maçlarında sonuçların değil takımın arzu, isteği ve mücadelesinin kendisi için önemli olduğunun altını çizdi.

ZAMANA İHTİYAÇ VAR

Hollanda kampının hem çalışma ortamı hem de çalışmalar açısından son derece faydalı geçtiğine işaret eden yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Mesut Bakkal, "Yoğun bir çalışma programına devam ederken, aynı gün iki takıma ayrılarak iki hazırlık maçı oynadık. Qabala takımı karşısında daha fazla genç oyuncular ağırlıklı bir kadroyla mücadele ettik ve istediklerimizi sahaya yansıtamasakta oyuncularımızın gayretinden memnunum. FC Twente maçında ise daha tecrübeli oyuncularla kendimizi güçlü bir rakip karşısında test imkanı bulduk. Pozisyonlara girdik. Düşüncelerimizi genel anlamda uyguladık diyebilirim. Ama işte herşey istediğiniz gibi olmuyor. Bunun için lige kadar önümüzde var olan zaman en yi şekilde kullanacağız” dedi.

ARTIK HERŞEY BİZE KALDI

Yönetimin istenilen transferleri yaptığınının altını çizen Bakkal, “Aramıza yeni katılan Marica'nın da antrenman eksiğini gidermesi ve takımla birlikte çalışmasının ardından artık mazeretimiz kalmayacak ve tüm konsantrasyonumuz lig için olacak. Geçen sezon taraftarlarımızı oynadığımız oyun, saha içi mücadelemiz, kazanma arzumuz ve aldığımız sonuçlar ile mutlu etmiştik. Bu sene beklentiler arttı. Farkındayız. Bu beklentileri karşılamak adına buradayız. Yönetim Kurulumuz transferleri yaptı. Sadece kaleci mevkisi konusunda bir eksiğimiz var. Onda da sona geldik. Bundan sonra her şey bize kaldı. Anlayacağınız artık top bizde. İnşallah ligde iyi işlere imza atacağız” diye konuştu.

30 BİN KOMBİNE İSTİYORUM

Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Mesut Bakkal, taraftarlara da bir kez daha çağrıda bulunarak, yeni stadın tribünlerinin dolmasını istedi. Bakkal, “Artık yeni stadımızla birlikte daha da farklı hedefler peşinde koşan ve bunu yakalama adına gayret gösteren bir Torku Konyaspor oluşturmak istiyoruz.Ben 30 bin kombine bilet istiyorum diye taraftarlarımıza çağrıda bulunmuştum. Yapılan transferlerden sonra onların heyecanını gördükten sonra bu hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum. Biz takım olarak başarıya açız ve başarılı olmak istiyoruz. Tek düşüncemiz bu" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.