Bunalıma Giren Kadın İntihar Etti

Bunalıma Giren Kadın İntihar Etti

Konya’da, bir süre önce evlerinde meydana gelen doğalgaz patlamasında kocasını kaybettikten sonra bunalıma giren kadın, kayınpederinin evinde kendini apartman boşluğundaki demirlere astı.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Ebu Müslüm Sokağında bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Sevgül Tinel (29), bunalıma girerek kayınpederinin evinde apartman boşluğunun demirlerine bağladığı iple intihar etti. Durumu fark eden yakınları 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrolde kadının hayatını kaybettiği anlaşıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme ekipleri eve gelerek incelemelerde bulundu. Tinel’in cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

20150724aw484208_05.jpg

Sevgül Tinel’in evinde 4 Temmuz tarihinde kendisi işte olduğu sırada doğalgaz patlaması meydana gelmiş, patlama sırasında evde bulunan eşi Osman Tinel (35) ağır yaralanmış, Tinel iki hafta sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Sevgül Tinel’in eşinin ölümünden sonra bunalıma girerek intihar ettiği iddia edildi.

20150724aw484208_03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.