Buluş Ödülü Yarışması Sonuçlandı

Buluş Ödülü Yarışması Sonuçlandı

Meram Elektrik ve Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) ile Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş.’nin (MEPAŞ) çalışanlarına yönelik düzenlediği Buluş Ödülü Yarışmasında kazananlara törenle ödülleri verildi.

Ödül teslim töreni MEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapıldı. Yarışmayla ilgili konuşan MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, "Bu sene Buluş Ödülü yarışmasını ilk defa düzenledik. Bu yarışmanın amacı yeni fikir ve önerilerin geliştirilmesidir. Tasarruf, yeni ürün geliştirme ve iş yapış şeklinde üretkenlik amacıyla bu yarışmayı düzenledik. Ve yarışmaya yoğun bir ilgi oldu. 30’un üzerinde başvuru yapıldı. Ben katılan tüm arkadaşlara ve ödül alanları tebrik ediyorum. Bu yarışmayı bundan sonraki senelerde de devam edeceğiz. Amacımız her geçen sene daha yeni fikir ve öneriler geliştirmektir" dedi.

Gerçekleştirilen yarışmada, Ges İnvertörlerinin SVC (Statik Var Compensatian) olarak kullanılması adlı projesiyle, MEDAŞ Şebeke Otomasyon Başmühendisi Kenan Kahya birinci olurken, Müşteri Memnuniyet Ölçümü Projesiyle MEPAŞ Müşteri Hizmetleri Uzman Yardımcısı Nilgün Karakaya ikinci oldu.

Yarışmada dereceye girenlere ve katılım gösterenlere çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.