Bülent Korkmaz: Hatamı Sahipleniyorum

Bülent Korkmaz: Hatamı Sahipleniyorum

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 2-2 biten Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, 2-0 önde olmalarına rağmen maçın berabere bitmesiyle hatasını sahiplendiğini söyledi.Oyunun hakimi olmalarına...

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 2-2 biten Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, 2-0 önde olmalarına rağmen maçın berabere bitmesiyle hatasını sahiplendiğini söyledi.

Oyunun hakimi olmalarına rağmen skoru koruyamadıklarını dile getiren Bülent Korkmaz, “İlk yarı istediğimiz her şeyi yapan, rakibe pozisyon vermeyen, pozisyon ve goller bulan çok iyi bir takım vardı. Tam istediğim gibiydi. Her şey bizim lehimizeydi. İlk 45 dakikada mükemmel bir takım vardı. İkinci yarı oyun gene aynıydı, değişen bir şey yoktu. Küçük ayrıntılar duran toplar oldu. Oyun olarak hemen hemen kafa kafayaydık. Deplasmanda oynamamıza rağmen ikinci yarı kafa kafa oynamamız gayet normal. Ama pozisyon da vermedik. Maalesef duran toptan 2 tane gol yedik. Bazen goller küçük ayrıntıda saklıdır. Dolayısıyla bu küçük ayrıntıyı atladık diyebiliriz.” dedi.

Bu maçtan ders çıkarmak lazım diyen Korkmaz, “Hatayı sahiplenmek lazım, bu hatayı da ben sahipleniyorum zaten. İyi oynadık, iyi mücadele ettik, sahanın hakimiydik. Rakibimiz 2 duran topla golü buldu. Okan hocayı da tebrik ediyorum. Sivas maçında da hemen hemen aynısı oldu. Konsantrasyonunu bozmayarak 5 dakikada galibiyeti aldı. Ama oyunun genel hakimi bizdik. Oyuncularımı kutluyorum, tebrik ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.