Bülent Arınç'tan Yeni Seçilen Belediye Başkanlarına Tebrik Ziyareti

Bülent Arınç'tan Yeni Seçilen Belediye Başkanlarına Tebrik Ziyareti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 30 Mart mahalli seçimlerinden sonra belediye başkanı seçilen AK Parti Bursa belediye başkanlarına tebrik ziyaretinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 30 Mart mahalli seçimlerinden sonra belediye başkanı seçilen AK Parti Bursa belediye başkanlarına tebrik ziyaretinde bulundu. Arınç'a ziyaretinde AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ile birlikte Bursa Valisi Münir Karaloğlu eşlik etti.

    Bülent Arınç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile başladığı ziyaretlerine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile devam etti. Ardından Yıldırım Belediye Başkanı seçilen İsmail Hakkı Edebali’ye de hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Arınç, daha sonra Gemlik'e hareket etti.

    Arınç , Gemlik'te de belediye başkanı seçilen Refik Yılmaz ve Orhangazi İlçesi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı da ziyaret ederek başarılar diledi.

    30 Mart mahalli seçimlerinden başarıyla ayrılan belediye başkanlarını yerinden ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunmak istediğini anlatan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı ziyaretinde şunları söyledi: "Demokrasiler o kadar güçlü ki, seçimler o kadar anlamlı ki, egemenliğin millette oluşu o kadar gerçek ve samimi ki demokrasiye inanan insanların bunlardan büyük dersler çıkarması lazım. Çünkü diktatörlüklerin sonunu getirenlerde demokrasi ve seçimlerdir, iktidarlara el değiştiren de seçimlerdir. Her zaman sayın Başbakanımızda, bizlerde ifade ediyoruz; balans ayarı demokrasilerde tankla, tüfekle, yalanla, hile ile, entrika ile değil, balans ayarları seçimle ve sandıkla olur." şeklinde konuştu.

    Ziyaretinde belediye başkanları Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a çeşitli hediyeler sundu.

    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Orhangazi ziyaretinin ardından Yalova üzerinden İstanbul'a hareket etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.