Bülent Akın’ın görevi belli değil

Bülent Akın’ın görevi belli değil

Bülent Akın yaptığı açıklamada “Futbol büyük bir sektör, içinde pek çok görev var. Altyapı koordinatörü, yardımcı hoca ya da hoca olarak çalışabilirim” ifadelerini kullandı

Atiker Konyaspor’un Sportif Direktörü olan ancak bu görevi  hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmayan Bülent Akın, Radyospor’a konuştu.  

KONYASPOR’UN TEKLİFİNİ SEVE SEVE KABUL ETTİM

Bülent Akın teklifi severek kabul ettiğini ifade ederek, “Daha önce iki-üç kez Konyaspor ile çalıştım. Başkanımızı yakından tanıma fırsatım oldu. Mesut Bakkal Hoca ve yardımcı hocalarla da çalıştım, burada izlemeden de sorumluydum. Kısa ayrılıklar da oldu ancak böyle bir teklif olunca ben de seve seve kabul ettim” dedi.

MUSTAFA REŞİT AKÇAY İLE GÖRÜŞTÜK

Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ile görüştüğünü ifade eden Akın, “ Mustafa Hoca ile görüştük. Toplantı ve konuşmalarımız oldu, tesisi gezdik. Trabzon’da da hocanın seminerine katıldım. Konyaspor’un yapılanması ve geleceğiyle ilgili görüşmelerimiz sürecek” ifadelerini kullandı.

YARDIMCI HOCA YA DA HOCA OLARAK ÇALIŞABİLİRİM

Sportif direktör Bülent Akın her türlü görevi yapacağını söyledi. Akın "Futbol büyük bir sektör, içinde pek çok görev var. Altyapı koordinatörü, yardımcı hoca ya da hoca olarak çalışabilirim. Bunu şimdiden kestirmek zor. Şu anki amacımız Konyaspor’da yarattığımız markayı daha da değerlendirip orada tutabilmek" diye konuştu

BİZİ TAŞIYACAK BİR ALTYAPI ŞART

Altyapı hakkında da konuşan Bülent Akın, “Altyapı ve üstyapıyı ayırmamak lazım. İkisi birbirini, besleyecek unsurlar. Avrupa’da bulunduğumuz zaman bizlerin altyapıda geride kaldığını gördük. Süper Lig ve Avrupa’da kalıcı olmak istiyorsak bizi taşıyacak bir altyapı tesisi olması gerektiğine karar verdik ve buna uygun planlamalar yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum