‘Bu ülke darbelerle çok şey kaybetti’

‘Bu ülke darbelerle çok şey kaybetti’

Girişimci Genç Ufuklar Derneği (GİGUD) ’15 Temmuzu Unutmadık Unutturmayacağız’ isimli bir program düzenledi.

Uluslararası Gençlik Merkezi Akademisi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı İsmail Kıllıçarslan katıldı. 15 Temmuzun milletimiz adına bir dönüm noktası olduğunu belirten AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “15 Temmuzu unutmamalıyız. Hain girişimin olduğu gece milletimiz sokaklara çıkarak demokrasiye sahip çıktı. Bu ülke darbelerle çok şey kaybetti. Ekonomi krizlerle bizler korkuttular. Bugün Deniz Gezmiş ve arkadaşları yaşasaydı en fazla 5-6 yıl ceza alırlardı. Ama o dönemde idama mahkum edildiler. Egemen güçler hiç riske girmeden bu ülkeyi maşaları ile karıştırmaya çalıştılar. Sömürgecilik anlayışı ile tüm dünyayı sömürmek istediler” şeklinde konuştu.

FETÖ BİZİM DUYGULARIMIZDAN BESLENDİ                                                            

Manisa benim acılarıma annelik yapan şehirdir. Bu şehir beni parlamentoya gönderdi. Keşke dövüşmeseydik. Ama bizi dövüştürdüler. Bize anlaşmayı sevmeyi değil kavgayı ve çatışmayı öğrettiler. Daha 18 yaşındaydık bize kamplaşmayı öğrettiler. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun ifadesiyle 780 bin kilometrekare’ye birbirimizi sığdıramadık ama 4 metrekarelik hücrelerde beraber yaşadık. FETÖ bizim milli ve dini duygularımızdan beslendi. Bizler çocuklarımızı onların okullarına gönderdik. Bizlerden beslenen bu hain yapılanma 15 Temmuz gecesi bize silah doğrulttu” dedi.

O GECE SOKAKTA OLMAK BİR GÖREVDİ

15 Temmuzda şahit olduğu olayları anlatan Yeni Şafak Gazetesi Yazarı İsmail Kılıçarslan, “O gün sokakta olmak bir görevdi, gazilik ve şehitlik bir nasip meselesiydi. Sıcak bir temmuz akşamıydı. İstanbul Acıbadem’de ki evimde otururken Ankara’da uçaklar uçuyor diye bir mesaj aldım. Sonra hemen sokağa çıktık. Sonucunu asla düşünmedik. Arkadaşlarımızla buluşup 1. köprüye gittik. Orada asker kıyafeti çalmış teröristler köprüyü kapatmış. Polis bize köprüde tank var abi dediği halde biz olsun yürüyelim dedik. O gece Allah bizlerden korkuyu almıştı. Şimdi bir tank görsem yanından geçemem. 10 dakika darbeci teröristlerle karşı karşıya bekledik. Sonda ateş etmeye başladılar. Şehit olanlar oldu. Yaralananlar oldu” ifadelerini kullandı. Program Girişimci Genç Ufuklar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yellice’nin konuşmacılara tablo hediye etmesi ile sona erdi.

SALİH ACIBADEM merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.