Bu sezon benim sezonum olacak

Bu sezon benim sezonum olacak

Riad Bajic, " Bu sezon için benim adıma da çok daha iyi geçmesini bekliyorum. Çünkü artık Türk futbolunu çok iyi biliyorum. Çok iyi bir kamp dönemi geçiriyorum. Benim sezonum olacak" dedi

Atiker Konyaspor'un Boşnak futbolcusu Riad Bajic,  Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Riad Bajic, Türkiye'de ki en iyi forvetin takım arkadaşı olan Dimitar Rangelov olduğunu belirtti.  Riad Bajic, teknik direktör Aykut Kocaman'ın mükemmel bir antrenör olduğunu ifade etti.

KOCAMAN BÜYÜK BİR AYRICALIK

Aykut Kocaman'ın mükemmel bir antrenör olduğunu ifade eden Riad Bajic, "Daha yaşım genç ama bundan sonra daha iyi bir teknik adamla çalışabilir miyim bilmiyorum. Aykut hoca gerçekten mükemmel bir insan. Onunla çalışmak bir oyuncu için gerçekten büyük bir ayrıcalık. Yardımcısı Ömeroviç de öyle. Gelişimimde sağladıkları katkı inanılmaz. Aykut hoca Türk futbolu için sembol bir isim. Bir forvet olarak ondan öğreneceğim çok şey var. Öğreniyorum da... Nereye koşacağımı, nerede vuracağımı, kaleciye nasıl bakacağımı bile ondan öğreniyorum” dedi

GÜCÜMÜZÜ AVRUPA'DA DA GÖSTERECEĞİZ

"Avrupa’da oynamak kolay olmayacak elbette" diyen Riad Bajic, "Daha iyi bir ekip olmaya çalışıyoruz. Süper Lig’de de bizi hafife alıyorlardı. Ancak biz nasıl bir ekip olduğumuzu, neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Şimdi de önümüzde takımımız için tarihi sayılacak Avrupa maçları var. Konyaspor’un ne kadar güçlü bir ekip olduğunu orada göstereceğiz” sözlerini kullandı.

EN İYİSİ RANGELOV

Rangelov'un müthiş bir futbolcu olduğunu belirten Riad Bajic, "Bir sene öncesine kadar Van Persie, Gomez, Eto’o, Sneijder gibi yıldızları ancak televizyondan izleyebiliyordum. İzlerken bile heyecanlandığım adamlara karşı aynı saha içinde oynamak tarif edilemez bir duygu. Zaten bu durum bile aslına Türk futbolunun ne kadar ileri seviyeye doğru gittiğini gösteriyor. Böyle oyuncularla rakip bile olsanız onların kalitesinden faydalanabiliyorsunuz. Van Persie, Gomez, Eto’o, Sneijder hepsi süper ama bana en çok hangi oyuncuyla oynamaktan mutlu oluyorsun dersen Dimitar Rangelov derim. O gerçekten müthiş bir futbolcu, müthiş bir insan” şeklinde görüş belirtti.

A MİLLİ TAKIM'DA ARKADAŞLARIMDA OLMALI

“Türkiye’de futbol bence her geçen gün ileri gidiyor" diyen Riad Bajic konuşmasını şöyle sürdürdü "Türk futbolunun çok önemli yetenekleri var. Evet bu turnuvada çok başarılı olamadılar. Ancak ben inanıyorum ki bu kadroyla Türkiye önümüzdeki turnuvalarda çok daha iyi bir takım haline gelecektir. Konyaspor olarak çok başarılı bir sezon geçirdik. Aslında EURO 2016’da da Türkiye formasıyla Konyaspor’dan da arkadaşlarımızı izlemek isterdim. Bunu hak edenler vardı çünkü. Ali Turan, Ali Çamdalı, Ömer Ali hepsi çok kaliteli oyuncular. Ancak olmadı, en az onlar kadar ben de üzüldüm. Öyle umuyorum ki Dünya Kupası Elemeleri’nde bizden de birileri olacaktır. Bu taraftarlarımızı da çok mutlu eder.”

BENİM SEZONUM OLACAK

Bu sezonun kendisi için iyi geçeceğini ifade eden Riad Bajic, konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı: "Bu sezon için benim adıma da çok daha iyi geçmesini bekliyorum. Çünkü artık Türk futbolunu çok iyi biliyorum. Rakipler hakkında fikrim var ve en önemlisi Aykut hocanın sistemine tam olarak alıştım. Benden beklentilere tam olarak cevap vermek istiyorum. Çok iyi bir kamp dönemi geçiriyorum. Ligde, Avrupa’da ve kupada sonuna kadar gitmeyi hedefliyoruz. Bu yüzden de her zaman iyi olmam, takımıma katkı sağlamam gerekiyor. Benim sezonum olacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.