Bu maçı 42 bin kişi oynamalı

Bu maçı 42 bin kişi oynamalı

Hakan Salim Çağlayan, ligin 32. haftasında deplasmanda Karabükspor'dan önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, gözlerini hafta sonunda oynanacak Göztepe maçına çevirdiklerini söyledi

GÖZTEPE KADER MAÇIMIZ

 

Ligin 32. haftasında karabükspor'u deplasmanda 1-0 yenerek ligde kalma umudunu yükselten Atiker Konyaspor'da Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Salim Çağlayan, yaptığı açıklamada Göztepe maçının kader maçları olduğunu söyledi. Karabükspor maçına iye başladıklarını bildiren Çağlayan, “Aslında çok iyi başladık. Penaltıdan da olsa 1-0 öne geçtik. Ancak çok farklı bir ikinci yarı oldu. Skoru koruma içgüdüsü biraz ağır basınca stres yaşadık. Ama Allah'a şükürler olsun ki maçı kazandık ve bizim için hayati önemi olan bir 3 puanı kazandık. Şimdi önümüzde yılın maçı diyebileceğimiz bir Göztepe maçı var. Şehir olarak, camia olarak kenetlenip bu maçı kazanmak istiyoruz. Bunun için de şehirde seferberlik ilan etmeliyiz. 7'den 77'ye herkes bu maça odaklanmalı. Göztepe güçlü bir rakip ve çok zor maç olacak, dolayısıyla taraftarlarımızı 42 bin kişilik statta görmek istiyoruz.  Göztepe maçını sadece futbolcular değil, tribünlere gelen 42 bin kişi oynamalı. Lig'de son iki maçımız, ama bizim için hayatı maç önümüzdeki Göztepe maçıdır. Bu maçın zorluk derecesini bildiğimiz gibi kazanmaya mecbur olduğumuzu da biliyoruz” dedi.

BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ

Rakiplerin fikstür gereği maçlarının daha zor olduğunun hatırlatılması üzerine Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Salim Çağlayan, “Rakiplerden ziyade bez kendi maçımıza bakıyoruz. Önemli olan bizim Göztepe maçını kazanmamız. 42 bin taraftar ordumuzla bu maçı kazanıp kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Ligin son iki haftasında kümede kalma mücadelesi veren takımların hepsi kazanmak için uğraşacak. Biz de kazanmak için oynayacağız. Biz Göztepe maçını kazandığımız takdirde rakiplerin kazanması ya da kaybetmesi bizim için çokşey ifade etmiyor” diye cevap verdi.

HAKEMLER MAÇLARIN ÖNÜNE GEÇMEMELİ

Maça yönetecek hakemin de önemli olduğunu vurgulayan Hakan Salim Çağlayan, ligin son iki haftasında herkesin çok dikkatli davranması gerektiğine inandığını belirterek, hakemlerin maçların önüne geçmemesini arzuladıklarını söyledi. Çağlayan, “Maçımızı hangi hakemlerin yöneteceğini bilmiyoruz, kim yönetirse yönetsin, yeter ki maçın önüne geçmesin. Aslında biz bu maçta ne hakemle, ne de rakiplerin maçlarına bakmadan oynayacağız. Atiker Konyaspor olarak bugüne kadar hakemlerle ilgili konuşmadık, inşallah bundan sonra da konuşmayız. Biz işimize bakacağız. Biz başka kulüplerin yöneticileri, teknik adamları veya futbolcuları gibi, 'hakemler ligin kaderini belirliyor' gibi bir söylemde hiç bulunmadık. Dolayısıyla hakemlerimizin adaletten şaşmayacaklarına inanıyor ve bütün hakemlere son iki haftada başarılar diliyor ve hakem şanşlarının yanlarında olmasını diliyoruz” diyerek sözlerini  noktaladı.

BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.