Bu kez maçı almak istiyoruz

Bu kez maçı almak istiyoruz

Haftlardır istediği sonuçları alamayan İttifak Holding Konyaspor yarın deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

Mücadele yarın saat 14.00’da başlayacak. Rakibi karşısında sezonun ilk yarısında yaşadığı şanssız olayların ardından büyük bir düşüş içerisine giren Yeşil-beyazlı ekip bu maçta bu şansı tersine çevirmek için kazanmak istiyor.İttifak Holding Konyaspor Süper Ligin 25.hafta maçında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak mücadele yarın saat 14.00'de başlayacak. Maçı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi Sinan Dereci olacak. Zorlu karşılaşmada VAR koltuğunda Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR koltuğunda ise Kadir Sağlam oturacak.

Konyaspor rakibi karşısında sezonun ilk yarısında yaşadığı şanssız olayların ardından büyük bir düşüş içerisine girmişti. Yeşil-beyazlı ekip bu maçta bu şansı tersine çevirmek için kazanmak istiyor.

6. RANDEVU

İttifak Holding Konyaspor ile Yeni Malatyaspor, yarınki maçla birlikte Süper Lig'de 6. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında 2017-2018 sezonunda başlayan rekabette geride kalan 5 karşılaşmada Yeni Malatyaspor’un 2 galibiyeti Konyaspor’un ise 1 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasında 2 maçta eşitlik bozulmadı. Sezonun ilk yarısında Konyaspor adına adeta kırılma maçı olan karşılaşmada Serkan 10. saniyede kırmızı kart görmüş ve karşılaşma Malatya ekibinin 2-0 üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

3 PUAN KOVALAYACAK

Konyaspor rakibi karşısında sezonun ilk yarısında yaşadığı şanssız olayların ardından büyük bir düşüş içerisine girmişti. Şuanda küme düşme korkusu yaşayan yeşil-beyazlı ekip bu maçta bu şansı tersine çevirmek için kazanmak istiyor.

Ligde bir maç eksiği bulunan; 6 galibiyet, 6 beraberlik, 11 yenilgiyle 24 puan toplayan Yeni Malatyaspor sıralamada 13. basamakta bulunuyor. Konyaspor ise topladığı 22 puanla 15. sırada ve küme düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor.

DEPLASMANDA KAZANIYOR

İttifak Holding Konyaspor geride kalan 24 haftada en fazla puanı dış saha maçlarında topladı. İç sahada tek galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip deplasmanda ise 3 galibiyet aldıBu sezon geride kalan 24 haftanın 12 haftasını deplasmanda oynayan yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 3 galibiyet 4 beraberlik 5 yenilgi alarak 13 puan topladı. Konyaspor bu galibiyetleri Denizlispor, Kasımpaşa ve Ankaragücü karşısında alırken, Galatasaray, Başakşehir, Antalyaspor ve Kayserispor ile berabere kaldı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum