Bu kez 3 puan olsun

Bu kez 3 puan olsun

Son 11 maçını kazanamayan Atiker Konyaspor bugün deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak. Bahçeşehir Okulları Stadında oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 31. hafta maçında bugün Alanyaspor’a konuk olacak. Bahçeşehir Okulları Stadında oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Mehmet Salim Mazlum yapacak. dördüncü hakem olarak ise Yiğit Arslan görev yapacak.

LİGDE 6. RANDEVU

Atiker Konyaspor bugün Alanyaspor ile Süper Ligde 6. maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip galibiyetlerde rakibine karşı 3-2 üstün. Alanyaspor’un Süper Lig’e yükseldiği sezondan itibaren 2 kez Akdeniz ekibi ile deplasmanda karşılaşan Konyaspor bu maçları kazanmayı başarmıştı. Yeşil-beyazlı ekip geçen sezon alınan kritik galibiyet ile ligde kalma yolunda dev bir adım atmıştı. Atiker Konyaspor Alanyaspor karşısındaki ilk deplasman galibiyetini 2016-2017 sezonunun ilk yarısında 3-2’lik skorla almıştı. Maçın ilk yarısında 2-0 öne geçen Konyaspor Riad Bajic’in oyundan atılması ile 10 kişi kalmış ve maç 2-2’ye gelmişti. Maçın son dakikalarında Vukovic’in attığı gol skoru ilan etmişti. Geçen sezon ise Konyaspor yine 2-1 kazanmayı başarmıştı. Alanyaspor’un sayısız gol fırsatı yakaladığı maça kaleci Serkan damga vurmuş ve Konyaspor’a 3 puanı kazandırmıştı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, evinde oynadığı maçlarda rakibine 3-2 ve 2-0’lık skorlarla kaybederken bu sezonun ilk yarısında evinde oynadığı maçı 2-0 kazandı. Atiker Konyaspor bu karşılaşmadan da önemli bir galibiyet elde ederek 11 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.