Yasin Köseoğlu

Yasin Köseoğlu

Bu kafayla zor ilerleriz

Bu kafayla zor ilerleriz

Haftasonu Gaziantep deplasmanına umutlu gitmiştik. Futbolcular, teknik ekip ve yönetim galibiyet için iddialıydı. Maça baktığımız zaman ise iddianın boş olmadığını gördük. Gole kadar galibiyet isteyen takımdık. Fakat golden sonra ise ne hikmetse geri çekilme ve üst üste gelen gollerle yenik duruma düştük. Sonuç olarak ise zor bir deplasmandan 1 puan çıkardık. Maçtan önce 1 puan verelim deseler kabul ederdim fakat bu oyun yapısı ile çok çok iyi puan almışız diyorum.
***
Maça baktığımız zaman sol bek sorunumuz devam ediyor. Her hafta yazımda Ergün Teber ismini zikretmekten ben yoruldum, hoca oynatmaktan bıkmadı. Halen ısrar ediyor bu isimde. Yediğimiz 2. ve 3. golde bariz hatası var. Süper Lig tecrübesi olan bir isim Traore’yi bu kadar rahat bırakmamalıydı.
***
İlk golde ise Ali Turan ismi yine ön plandaydı. Araya atılan topta arkada kaldı ve gol geldi. Ben ve bir çok kişi kanat sorunlarını görüyor. Tolga Ünlü ve Mehmet Uslu isimleri neden halen şans bulamıyor anlamak güç. Ali Turan Erdinç Yavuz ikili stoper uyumu geçen sene gördük zaten. Bu yapıya geçmeliyiz biran evvel bence. Ergün Teber isminde ısrar ettiği kadar Mehmet’te ısrar etseydik şu an 10 puan yerine 13-14 puanımız olabilirdi.
***
Djalma ismi apayrı bir dünya zaten. Sahada etkisi olmayan bir isim görünümündeydi maçta. Ama tecrübesi, yeteneği ile sahada tutulması gerekli bir isim olarak düşünülebilir. Fakat bu denli kötü oyun varken Ömer Ali ismi daha önce düşünülebilirdi. Bu konuya çok takılmadım açıkcası.  Ömer Ali demişken de son dakikadaki pozisyonda milli takım tecrübesi olan bir ismin o pozisyonu kaçırmamalıydı.
***
Ve Hasan Kabze hazırken neden yedek bekliyor? Neden ilk 11'de yer almıyor? Hepimiz gördük oyuna girdikten sonra etkisini. 2.ve 3.golde katkısı büyüktü. Maç eksiğini kapatmış durumdaydı. Haftaya Hasan Kabze ismini bekliyorum açıkcası. Diğer bir sorun ise yeni transfer Ramos halen ortalıkta yok. Sakat deniliyor. Sakat ismi neden transfer ettik? Şu anki duruma göre pek ihtiyacımızda görünmüyor. Ömer Ali, Erdal, H.Kabze, Kibong, Djalma isimleri o mevkide görev yapıyor. Boşa para vermiş durumdayız sanki. İleriki zamanlarda göreceğiz etkisini.
***
Sonuç olarak genç isimlere güvendiğimiz zaman bir şeyler başaracağız gibi duruyor. Recep kadar Tolga, Ömer Ali ve Mehmet’e güvenmemiz lazım. Konya’nın geleceği onlar.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Yasin Köseoğlu Arşivi
SON YAZILAR