'Bu Kadarına Da Pes' Dedirten Hırsızlık Kamerada

'Bu Kadarına Da Pes' Dedirten Hırsızlık Kamerada

Mersin'de 'bu kadarına da pes' dedirten hırsızlık olayında şüpheli şahıs iş yeri sahibinin masada oturmasına aldırmadan sessizce içeriye girerek cep telefonunu çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken 14 yerden...

Mersin'de 'bu kadarına da pes' dedirten hırsızlık olayında şüpheli şahıs iş yeri sahibinin masada oturmasına aldırmadan sessizce içeriye girerek cep telefonunu çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken 14 yerden hırsızlık yaptığı belirlenen şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere hırsızlık zanlısı etrafını kolaçan ettikten sonra iş yeri sahibinin masada oturmasına aldırış etmeden içerine girdi. İş yeri sahibinin dalgınlığından yararlanan hırsızlık zanlısı şarj edilmek üzere bırakılan cep telefonunun kablosunu çıkararak cebine koydu. İş yeri sahibinin ruhu bile duymazken hırsızlık zanlısı genç olay yerinden hızla uzaklaştı.

Aynı şahsın bir iş yerinden diz üstü bilgisayar çalması da güvenlik kamerasına yansıdı. Elektronik eşya satan iş yerine giren zanlı içeride kimsenin olmaması üzerine masadaki dizüstü bilgisayarı alarak kaçtı. Daha sonra içerine gelen iş yeri sahibi olaydan habersiz gelen müşterileri ile ilgilenmesini sürdürdü.

VATANDAŞ YAKALADI POLİSE TESLİM ETTİ ,14 HIRSIZLIK OLAYI AYDINLANDI

Polis ekipleri hırsızlık olayları ile ilgili çalışmalarını sürdürürken İhsaniye Mahallesi'ndeki bir erkek kuaföründe tablet bilgisayarı çalan bir kişinin kaçarken iş yeri sahibi tarafından suçüstü yakalandığı ihbarı geldi. Kendisi başka bir isimle tanıtan zanlı polis ekiplerine teslim edildi.

Şüpheli şahıs, incelenmek üzere Hırsızlık Büro Amirliği'ne getirildi. Yapılan araştırmada şahsın beyan ettiği kimliğin başkanı ait olduğu asıl isminin R.S. olduğu belirlendi. Yapılan sorgusunda mahkemece hırsızlık olayından aranan şahsın 14 hırsızlık olayının faili olduğu kamera görüntüleri ile tespit edildi. Emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen R.S. tutuklandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.