Bu iğrençliğe kayıtsız kalmayız

Bu iğrençliğe kayıtsız kalmayız

Konya STK Platform Başkanı Muhsin Görgülügil tarafından son günlerde gündeme oturan LGBT fitnesi ile ilgili bir basın açıklaması yayınlandı

Konya STK Platform Başkanı Muhsin Görgülügil tarafından son günlerde gündeme oturan LGBT fitnesi ile ilgili bir basın açıklaması yayınlandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak; Şehrimiz, Ülkemiz ve İslam coğrafyası içinde yaşanılan her bir insani ve İslami değerlere karşı yapılan hareketlere karşı verdiğimiz tepki kamuoyu tarafından bilinmekte olup bugünlerde ülkemizde ortaya konulmakta olan üst akıl projesine bağlı LGBT fitnesine en sert şekilde karşı koyacağımızı ve bu konuda duyarlı halkımız, yerel ve kamu makamları ile her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu açık olarak beyan ediyoruz. Bizim burada ortaya koyduğumuz tepki; kesinlikle hiçbir siyasi gaye ve menfaat içermemektedir. Bilakis Rabbimiz ‘in Kur'an-ı Kerim'de açıkça haram olduğunu beyan buyurduğu ve sırf bu yüzden bir kavmi helak ettiği çirkin ve rezil bir organizasyon karşısında Müslümanca tavrı ortaya koymak, yapılan işin yanlış olduğu konusunda Bu fitne organizasyonu içinde yer alan ve onlara alan açma konusunda ısrarcı olan sol tandanslı yönetim ve STK’lara ve onların bileşenlerine uyarıda bulunmak ve Rabbimiz ‘in huzurunda bu rezil etkinliği yapanlardan beri olduğumuzu haykırmaktır. Diğer yönüyle eğer bu organizyona izin verme gafleti içinde olma temayülü olan devlet yetkilileri de varsa bu gibi etkinliklere izin vermekle en az bunlar kadar işlenen bu çürüme ortaktırlar.

Son süreçte başta İstanbul ve İzmir olmak üzere ‘İstanbul sözleşmesi’ni dayanak göstererek özgürlükler anlamında kendilerine yer açmak isteyen bu organizasyonlar; zaten fecaat haline gelen Aile kurumunu ve gençliğimizi temelden sarsıcı fitne hareketidir.” 
MEŞRULAŞTIRAMAYACAKSINIZ

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Manevi Hayatın ve Huzur şehri Konya’dan Biz Konya STK Platformu olarak ilgili bütün taraflara sesleniyor ve "Siz sol cenahın  ve jakoben laikliğin bileşenleri; sapkın LGBT düşüncesini bu millet içinde  asla meşrulaştıramayacaksınız. Bu millet Müslümandır ve Cennet misal yaşadığımız bu ata yadigarı Anadolumu’zu cehennem diyarına, lut gölüne çeviremeyeceksiniz ve biz asla müsaade etmeyeceğiz. Farklı şehirlerde LGBT etkinlileri  düzenleme çalışmaları İslam'a düşmanlıktır, Kur'ani değerlere hakarettir. Aslında Sizler bu lanet davranışları  yaparak gelecekte kendi çocuklarınızın da akıbetini hazırlıyorsunuz. Türk milleti elbette özgür, adil ve barış sistemi içinde yaşama istek ve çabası içindedir ama sizin anladığınız anlamda sınırsız özgürlük ve sapkınlık içinde olan hiçbir oluşuma da izin vermeyecek feraset ve olgunluktadır. Bizler Konya STK Platformu olarak Müslüman Türk Milleti’nin bizi biz yapan değerlerinin bu iğrenç organizasyonlarla kirletilmesine asla izin vermeyeceğiz. Ne AB uyum yasaları çerçevesinde bu iğrençliğe yasal bir zemin oluşturma çabalarına Müslümanlar olarak kayıtsız kalacağız, ne de bu Millet’in İslam ile yoğrulmuş değerlerinin yozlaştırılmasına müsaade edeceğiz. Kim olursa olsun, bu topraklarda Milletimizin manevi ve ahlaki dinamikleri oynanmasına asla müsamaha göstermeyeceğiz." 

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum