Bu gözlük şifa dağıtıyor

Bu gözlük şifa dağıtıyor

Konya'da birkaç dükkanda satılan şifalı gözlük, hem göz kusurlarını gideriyor hem de gözlük numaralarını küçültüyor. Göz rahatsızlığı olanların tercih ettiği şifalı gözlüğün fiyatı ise 60 TL.

Göz rahatsızlığı olanlar yeni arayışlara giriyor. Vatandaş daha iyi görebilmek için doktorların ve medical ürünler satan dükkanların yolunu tutuyor. Konya'da bazı aktarlarda satılan şifalı gözlüklerin faydası ise saymakla bitmiyor. Halk arasında pek bilinmeyen gözlük sayesinde birçok kişi uzağı veya yakını daha net görüyor. Fiyatı biraz pahalı olan şifalı gözlüğü kullananlar ise memnun. Aktarcılar gözlüğü tavsiye ediyor. Konya'da yaklaşık 2 yıldır şifalı gözlüğü sattığını belirten aktar Halil İbrahim Büyükmumcu, “Gözlük, göz kusurlarını gideriyor. Uzağı ve yakını iyice göremeyenler ile göz rahatsızlığı olanlar kullanabilir. Şifalı gözlükle baktığımızda ışınlar gözünüzün içinde saçılarak dağılmak yerine belirli bir alana düşüyor. Bundan dolayı gözle görünen nesnelerin daha net görünmesini sağlıyor. Uzağa ve yakından bakarken, bazen bulanık görürüz. Bu göz kaslarının tembelliğinden kaynaklanmaktadır. Günümüzde göz rahatsızlıkları giderek artıyor. Bunun nedeni ise cep telefonu, bilgisayar, tablet gibi teknolojik ürünlerle iç içe yaşıyoruz. Göz hastalığı olan ve özellikle sürekli bilgisayar önünde çalışan insanlar bu gözlüğü alıp kullanmalarını tavsiye ediyorum. Birkaç ayda düzenli kullanımlarla gözlerinde olan değişimleri fark edebilirler" diye konuştu.

GÖZLÜK NUMARASINI KÜÇÜLTÜYOR

"Şifalı gözlük kullanıp da, gözlük numarası küçülen müşterilerimiz var" diyen Büyükmumcu, "Çok sayıda müşterimiz var. Bunların içinde akademisyenler de bulunuyor. Gözlüğü gün içinde işleriniz yaparken de kullanabilirsiniz. Özellikle bilgisayar karşısında çalışırken gözde hissedilen gerginliğin azalmasını sağlar. Bunun yanında güneş gözlüğü olarak da kullanabilirler. İlk başlarda gözlük takıldığında baş ağrısı olabilir. Bu yeni kullanımdan kaynaklanır. Bunun için egzersiz dakikasını azaltabilirsiniz. Fiyatı 60 TL. Müşterilerimiz memnun kalıyor. Göze zarar vermez. Gönül rahatlığıyla alıp, rahatlıkla kullanabilirler” ifadelerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum