Bu 1 puan belki de  bizi ligde bırakacak

Bu 1 puan belki de bizi ligde bırakacak

Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay: Oyuncularımızın ikinci yarıda gösterdikleri mücadele, azim ve istek ligde kalma yolunda ne kadar inançlı olduğumuzu gösterdi. Bandırma’da aldığımız 1 puan belki de bizi ligde bırakacak.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Anadolu Selçukspor Pazar günü konuk olduğu Bandırmaspor deplasmanında skoru 3-0’dan 3-3’e getirerek muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Yavru Kartal’da Başkan Zahir Renklibay, Bandırma deplasmanında aldıkları 1 puanının belki kendilerini ligde bırakacağını söyledi.

ANADOLU GOLLERİ KONTRALARDAN YEDİ

“Bandırma Stadyumu ful doluydu. Yaklaşık 5 bin seyirci vardı” diyerek sözlerine başlayan Zahir Renklibay, “Maça iyi başladık. 7.dakikada bir topumuz direkten döndü. 19.dakikada kontra ataktan bir gol yiyerek kalemizde golü gördük. Bu maçtan puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyordu. Futbolcularımızda bunun bilincindeydiler. İkinci yarıya da hızlı başladık. Maalesef kontra ataklardan kalemizde golü gördük. Hocamızın ikinci yarı da yaptığı değişiklikler takıma olumlu sonuçlar verdi. 70 ve 75.dakikalarda Emre Torun’un attığı gollerle skoru 3-2’ye getirdik. Maçın 89.dakikasında Burak Saban attığı golle skoru 3-3’e getirdik. Son dakikalarda bir gol daha kaçırdık.Maç 3-3 bitti” dedi.

“URFA MAÇINA TAM KADRO HAZIRIZ”

Bandırmaspor deplasmanından puanla dönmeyi başardıklarını açıklayan Renklibay, “Oyuncularımızın ikinci yarıda gösterdikleri mücadele, azim ve istek ligde kalma yolunda ne kadar inançlı olduğumuzu gösterdi. Bandırma’da aldığımız 1 puan belki bizi ligde bırakacak. Önümüzde çok önemli 2 iç saha maçımız var. Şanlıurfaspor ile Tarsus İdmanyurdu’nu ağırlayacağız. Bu maçlardan inşallah 6 puan alırsak ligde kalacağız.Şanlıurfaspor maçı öncesi takımımızda moraller gayet iyi. Eksiğimiz yok. Tam kadro maça hazırız” sözlerini kullandı.

“TARAFTARIN İTİCİ GÜCÜNE İHTİYACIMIZ VAR”

Taraftarın itici gücüne ihtiyaçlarının olduğunu belirten Renklibay konuşmasını şöyle tamamladı: “Bandırmaspor maçında yaklaşık 5 bin kişi takımını destekledi. Taraftar bir takım için itici bir güçtür. Bizimde arkamızda taraftarımızın olmasını istiyoruz. Bu güne kadar oynadığımız 28 maçı tabiri caizse deplasmanda gibi oynadık. Evimizde oynayacağımız Şanlıurfaspor maçına tüm Konyalı sporseverleri davet ediyoruz. Bu takım hepimizin. Ligde kalmak için taraftarımızın itici gücüne ihtiyacımız var.”

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.