Brezilya'nın Aday Kadrosu Açıklandı

Brezilya'nın Aday Kadrosu Açıklandı

A Milli Futbol Takımı ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda 12 Kasım Çarşamba günü karşılaşacak olan Brezilya Milli Takımı'nda aday kadro açıklandı. Mücadele saat 20.30'da başlayacak.5 kez FIFA Dünya Kupası kazanma başarısı...

A Milli Futbol Takımı ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda 12 Kasım Çarşamba günü karşılaşacak olan Brezilya Milli Takımı'nda aday kadro açıklandı. Mücadele saat 20.30'da başlayacak.

5 kez FIFA Dünya Kupası kazanma başarısı gösteren ve tarihteki tüm FIFA Dünya Kupalarına katılmış Brezilya'nın aday kadrosu teknik direktör Carlos Dunga tarafından açıklandı.

A Milli Futbol Takımı'nın 58 yılın ardından evinde ağırlayacağı ve teknik direktörlüğünü Dunga'nın yaptığı Brezilya'nın aday kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Kaleciler: Rafael Cabral (Napoli), Neto (Fiorentina), Diego Alves (Valencia)

Savunma Oyuncuları: David Luiz (PSG), Marquinhos (PSG), Thiago Silva (PSG), Miranda (Atletico Madrid)

Kanat Oyuncuları: Mario Fernandes (CSKA Moskova), Alex Sandro (Porto), Filipe Luis (Chelsea), Danilo (Porto)

Orta Saha ve Hücum Oyuncuları: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Romulo (Spartak Moskova), Fernandinho (Manchester City), Casemiro (Porto), Oscar (Chelsea), Firmino (Hoffenheim), Willian (Chelsea), Neymar (Barcelona), Philippe Coutinho (Liverpool), Lucas (PSG), Luiz Adriano (Shakhtar Donetsk), Douglas Costa (Shakhtar Donetsk)

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.