Bozkır’da olmaz denilenleri yaptık

Bozkır’da olmaz denilenleri yaptık

Bozkır Kaymakamı Fahri Onay ve Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Bozkır Belediyesi yeni konferans salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bozkır İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü faaliyet raporu sundu. Faaliyet raporlarının sunumundan sonra konuşan Bozkır Kaymakamı Fahri Onay, istişare toplantısının amacının mahallelerdeki sorunların istişare edilmesi, eğitim, sağlık ve üretim desteklemeleri gibi konularda Bozkır’ın sorunlarını en aza indirebilme gayreti olduğu söyledi. Yapılan istişare toplantısı vesilesiyle de toplantıya katılan muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. Bozkır Kaymakamı Fahri Onay’ın konuşmalarından sonra gündeme ilişkin konulara değinen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, muhtarlarla birlikte 4,5 yılda mahallelerde önemli çalışmalar yaptıklarını, bu çalışmaların hala devam ettiğini söyledi. Muhtarların herhangi bir parti çatısı altında olmadan seçildiğini, bu bağlamda muhtarların ayrı bir yere sahip olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Gün, tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı.

Bozkır’da hayal olan, olmaz denilen, imkansız denilen hizmetleri 4,5 yıllık kısa bir sürede hayata geçirdiklerini vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün sözlerine şu şekilde devam etti, “Bozkır’da olmaz denilen doğalgazı ilçemize getirdik. Bozkır’ımıza 4 yıllık yeni bölümler getirdik. 4,5 yıl önce hayal olan projeleri bugün bir bakmışız hayata geçirmişiz. Evet, doğalgaz ilçemiz için olmazsa olmazdı. Kasım ayı içerisinde 519 konuta doğalgaz temini sağlanacak. Baktığımızda bu rakam ilçemizin yüzde 30’una tekabül ediyor. Bugün 4 yıllık bölümlerimiz Meslek Yüksek Okulumuzda eğitime başladı. Bugün öğrenci sayımız bine yaklaşıyor ve ilerleyen dönemlerde bu sayı artarak devam edecek. Bunun yanında 4,5 yıl önce Bozkır’a gençlik merkezi yapılır mı denildiğinde herkes olmaz, yapılamaz diyordu. Bugünümüze baktığımızda gençlik merkezimiz tamamlanmış ve yakın zamanda faaliyetlerine başlayacak. 4,5 yılda olmaz denilen işler yaptık, yapılmaz, Bozkır’a bu hizmet gelmez dedikleri hizmeti getirdik. Yaptığımız çalışmaları günü geçiştirmek için değil, kalıcı olması için yaptık. Bozkır’ın çehresini değiştirdik” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.