Bozkır Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı

Bozkır Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı

Bozkır’a kazandırılacak çok amaçlı gençlik merkezinin temelinin atılması için kazı çalışmaları başladı.

İnşaatı üstlenen firma yetkilileri, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir’e, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün’e ve belediye meclis üyelerine çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençlik merkezini önümüzdeki yılın Haziran aylarında hizmete açmayı planladıklarını söyleyen inşaat müteahhidi, gençlik merkezinin çok amaçlı olarak kullanılabileceğini ve gençlik merkezinin bu yönüyle daha modern bir şekilde yapıldığını kaydetti.

2 katlı olarak yapılacak olan gençlik merkezinin zemin katı bin 500 metrekare, ikinci katı 600 metrekare, toplamda 2 bin 100 metrekare alanı kapsıyor. Dış cephesi cam ve andezit, ahşap görünümlü kompozit kaplamayla yapılacak. Gençlik merkezinde spor salonu, konferans salonu olarak da kullanılabilecek şekilde inşa edilecek. Gençlik merkezinin içinde kafeterya, kütüphane, resim ve müzik salonları, bilgisayar salonu, 50 metrekarelik derslikler olacak.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK

Gençlik merkezinin ilçede gençlerin sosyal alanlarına önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, gençlik merkezinin Bozkır’a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Bozkır’a tarihi yatırımları kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Gün, Bozkır’ı bir kasaba olarak değil, gelişmiş bir ilçe yapmak için tüm imkanları seferber ettiklerini sözlerine ekledi. Seçim beyannamesinde verilen sözlerden bir tanesini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Gün, “Seçim beyannamemizde yer alan 34 maddenin 33 maddesini yerine getiriyoruz. Bugün temel için kazı çalışmaları başlayan gençlik merkezinin tamamlanmasıyla birlikte tüm seçim beyannamemizi gerçekleştirmiş olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BOZKIR GELİŞMİŞ BİR İLÇE OLUYOR

Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir Gençlik merkezinin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. Kaymakam Demir, “İlçemizde Başkanımız İbrahim Gün ile birlikte önemli eksiklikleri gideriyoruz. Başkanımızın dediği gibi Bozkır’ı gelişmiş bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerletiyoruz. Gençlik merkezimizin yerini buraya yapmamızdaki en önemli etken, hemen yanı başında üniversite yurdumuz var. Hemen yanında yine kapalı spor salonumuz var. Yüz metre ilerisinde yeni dönemle birlikte hizmete girecek olan 200 kişilik Kredi Yurtları Kurumu (KYK) yurdumuz var. Tüm bunları düşündüğümüzde gençlerimize daha yakın bir yer seçmiş olduk. Hayırsever bir vatandaşımız tarafından kazandırılan anaokulu ve kreşin kaba inşaatı tamamlandı. 8 derslikli okul projemiz vardı o devam ediyor. Yollarımız, kaldırımlarımız, parklarımız, şehir konağımız oldu. Bozkır adım adım gelişmiş ilçe yolunda ilerlemeye devam ediyor” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.