Boya sektörü fuarda buluşuyor

Boya sektörü fuarda buluşuyor

Paintistanbul & Turkcoat, 20-21 Mart 2018 tarihlerinde InterContinental Hotel Istanbul’da, 22-24 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde Boya ve Boya Hammaddeleri sektörünü bir kez daha ağırlamaya hazırlanıyor.

“7. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcı Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı ve Kongresi” paintistanbul & Turkcoat, 20-21 Mart 2018 tarihlerinde InterContinental Hotel Istanbul’da, 22-24 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nin 9, 10, 11 no’lu salonları ve Ana Fuayede Boya ve Boya Hammaddeleri sektörünü bir kez daha ağırlamaya hazırlanıyor. 2018 yılı katılımcı ve ziyaretçi rakamları ile, yeni bir rekora imza atacağı öngörülen, paintistanbul & Turkcoat Fuarı, beklentinin üzerinde bir performansla yoluna devam ediyor. Türkiye üretim kapasitesi bakımından Avrupa’nın 5. büyük boya üreticisi konumunda yer almaktadır. paintistanbul & Turkcoat Fuar ve Kongresi’nin temel amaçlarından biri de Türk Boya Sanayisini dünyaya tanıtmak ve küresel pazarda Türkiye’nin yerini sağlamlaştırmaktır. Bu bağlamda her ölçekten üretici firmayı katılımcıları arasında bulunduracak olan paintistanbul & Turkcoat şimdiden dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı boya ve kaplama etkinlikleri arasında gösterilmektedir. 

BOYA SANAYİNİN YÜKSELEN YILDIZI TÜRKİYE

3 bin yıldan fazla bir süredir ticaret merkezi olan İstanbul, 15 milyonun üzerindeki nüfusu ve hızla büyüyen ekonomisiyle birlikte coğrafi, jeopolitik ve ticari anlamda dünya ve bölge ekonomisinin önemli merkezleri arasında yer alıyor. Uluslararası katılımla gerçekleşen paintistanbul & Turkcoat 2018 Fuar ve Kongresi, büyüyen boya ve hammaddeleri pazarı için ideal bir organizasyon olma özelliği taşıyor. Fuarda yenilikçi ürün ve hizmetler, yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunulacak; katılımcı firmalar en yeni ürün ve teknolojilerini geniş bir kitleye ulaştırarak yeni iş bağlantıları kurma fırsatı elde edecekler. Bu bağlamda paintistanbul & Turkcoat 2018; üretici ile alıcı arasında önemli bir köprü görevi görecek. 16 farklı ülkeden 238 doğrudan katılımcı, 539 temsil edilen katılımcıyı aynı çatı altında toplayacak olan paintistanbul & Turkcoat Fuarı 2018 senesinde 25.000 m2 brüt, 10.000 m2 net kullanım alanında 3 salon ve ana fuayede gerçekleşecek. Türkiye, Çin, İtaya, Almanya ve Hindistan başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen önemli firmalara ev sahipliği yapacak olan fuarı 3 gün boyunca; aralarında Azerbaycan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Cezayir, Gürcistan, Irak, İran, Mısır, Romanya, Türkmenistan ve Ürdün’ün de olduğu yaklaşık 50 farklı ülkeden 7.000’e yakın sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor. paintistanbul & Turkcoat 2018 Kongresi’nde ise 34 paralel sunum ve 4 boya okulu sunumuyla beraber poster sunumları da gerçekleşecek.

PAİNTİSTANBUL & TURKCOAT 2018 ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU

T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından İKMİB Genel Sekreterliği organizatörlüğünde paintistanbul & Turkcoat 2018 Fuarı ile eş zamanlı olarak alım heyeti organizasyonu gerçekleştirilecek. Bu organizasyon çerçevesinde Azerbaycan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Cezayir, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İran, Romanya, Tunus, Türkmenistan, Ürdün ve Yunanistan’dan Ticaret müşavirlikleri aracılığı ile potansiyel alıcılar fuar katılımcıları ile fuar alanı içerisinde kurulacak olan özel B2B alanlar içerisinde ikili görüşmelerini gerçekleştirecek. Paintistanbul & Turkcoat 2018 Fuarında 9. salonda kurulacak olan seminer alanında 3 gün boyunca 22 katılımcı ve sponsor firma ticari ve teknik sunumlar gerçekleştirirken, sektör profesyonellerinin akademik sunumları da dikkat çekecek. Katılımcı ve ziyaretçi rakamları ile sektörün dünyaca kabul görmüş ve takip edilen sayılı Boya ve Hammaddeleri etkinliklerinden biri olan “7. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcı Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı” paintistanbul & Turkcoat 2018 Fuar ve Kongresinin” bir parçası olmak için 20-21 Mart 2018 ve 22-24 Mart 2018 tarihlerini ajandanıza kaydetmeyi unutmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.