Bosnalılar göz dolduruyor

Bosnalılar göz dolduruyor

Atiker Konyaspor’un Bosna Hersekli oyuncuları Riad Bajic, Deni Milosevic ve Amir Hadziahmetovic takıma yaptıkları katkıyla göz dolduruyor

Konyaspor’un Bosna Hersekli oyuncuları Riad Bajic, Deni Milosevic ve Amir Hadziahmetovic  takıma yaptıkları katkıyla göz dolduruyor.

BAJİC KRALLIĞA KOŞUYOR

Atiker Konyaspor’da  Bajic  gol krallığına koşuyor. Bajic, toplanan puanlarda tek başına takıma büyük katkı sağlarken, zirvedeki isimlerin istatistikleri dikkat çekiyor. 17 golle Cenk Tosun ilk sırada yer alırken, 16 golle Vagner Love ve 13 golle Raid Bajic takipte.

Süper Lig'deki gol krallığı yarışındaki Cenk Tosun, Vagner Love ve Raid Bajic, maç başına 0,7 gol ortalaması ile mücadele ediyor. Üçü de bu istatistikte eşitliği bozamazken, Cenk ve Bajic 132 dakikada bir gol atıyor. Vagner Love ise bu istatistikte sadece bir dakika önde. Brezilyalı golcü 131 dakikada bir gol atıyor.

ASİSTLER DENİ MİLOSEVİC’DEN

Atiker Konyaspor'un yaz transfer döneminde Standard Liege'den transfer ettiği Deni Milosevic, gösterdiği performans ile taraftarın gönlünde taht kurdu. Boşnak futbolcu bu sezon yeşil-beyazlı forma ile Avrupa Ligi'nde, Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplamda 40 maça çıktı. Deni Milosevic, Bu maçlarda 3 gol kaydederken 5 kez ise asist yapma başarısı gösterdi. Boşnak futbolcu Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk golünü kaydetmişti.

AMİR ORTA SAHANIN DİNAMOSU OLDU

Atiker Konyaspor’un 20 yaşındaki genç oyuncusu Amir Hadziahmetovic  son haftalardaki performansı ve hırsı ile taraftarın gönlünü kazandı. Başarılı Boşnak oyuncu son haftalarda Aykut Kocaman’ın vazgeçilmezleri arasında ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni kazandı.  Süper Ligde 24 Ziraat Türkiye Kupasında 6 ve Avrupa’da 6 maça çıkan Amir bu maçlarda toplam 2 bin 402 dakika sahada kaldı.  Başarılı orta saha oyuncusu oynadığı Ligde oynadığı 24 maçta 1 de gol atma başarısı gösterdi.  Genç Amir Ziraat Türkiye kupasında ise 6 karşılaşmada forma giyerken 1 gol kaydetti.

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.