Boşanma Aşamasında Olduğu Eşine Kurşun Yağdırdı

Boşanma Aşamasında Olduğu Eşine Kurşun Yağdırdı

Sancaktepe'de Mustafa T. isimli şahıs boşanma aşamasında olduğu eşi 2 çocuk annesi Nermin T.'ye (44) sokak ortasında kurşun yağdırdı. Vücuduna ve başına çok sayıda kurşun isabet eden Nermin T. olay yerinde hayatını kaybetti. Olay saat...

Sancaktepe'de Mustafa T. isimli şahıs boşanma aşamasında olduğu eşi 2 çocuk annesi Nermin T.'ye (44) sokak ortasında kurşun yağdırdı. Vücuduna ve başına çok sayıda kurşun isabet eden Nermin T. olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay saat 23.00 sıralarında Sancaktepe Hilal Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, eşiyle sorunlar yaşayan Nermin T., Mustafa T.'ye boşanma davası açtı. Mustafa T. hakkında evden uzaklaştırma kararı da aldıran Nermin T. evinin bulunduğu site girişinde eşi tarafından önü kesildi.

Mustafa T. kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşi Nermin T.'ye kurşun yağdırdı. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden talihsiz kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Eşini vuran Mustafa T. ise bir araca binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, bölgeyi güvenlik şeridine aldı. Polis zanlı Mustafa T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.