Borussia Dortmund - Real Madrid maçı hangi kanalda?

Borussia Dortmund - Real Madrid maçı hangi kanalda?

Devler Ligi'nde heyecan sürüyor. Boruissa Dortmund ile Real Madrid arasında oynanacak olan yarı final ik maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final ilk maçları başladı. Dün akşam oynanan Bayern Munih-Barcelona maçının ardından sıra Borussia Dortmund-Real Madrid maçına geldi. Borussia Dortmund-Real Madrid arasındaki bu dev mücadele saat kaçta hangi kanalda.

Borussia Dortmund-Real Madrid maçı bu akşam TSİ 21.45'te D-Smart platformu üzerinden 77. kanalda yayınlanacak. Türkiye'deki yayın anlaşmasına göre çarşamba akşamları oynanan Şampiyonlar Ligi maçlarının yayıncısı olan D-Smart Borussia Dortmund-Real Madrid maçını 77. kanalı üzerinden naklen yayınlayacak.

İKİNCİ KARŞILAŞMALARI

Daha önce Şampiyonlar Ligi gruplarında karşı karşıya gelen Real Madrid ile Borussia Dortmund'un gruplarda oynadığı maçlarda üstün olan taraf Alman ekibi olmuştu. Rakibi ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Borussia Dortmund Almanya'daki maçtada rakibini 2-1 yenmesini başarmıştı. Yine bir İspanyol temsilcisi Malaga'yı eleyerek yarı finale çıkan Borussia Dortmund son yıllarda yakaladığı çıkışı Şampiyonlar Ligi kupası ile süslemek istiyor. Real Madrid son olarak 12 yıl önce aldığı Şampiyonlar Ligi kupasını alarak hem hasretini dindirmek hem de lig şampiyonluğunu Barcelona'ya kaptırarak üzdüğü taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Bu akşam oynanacak karşılaşmada en çok merak edilen konu ise Mario Götze'nin kadroda olup olmayacağı. Dün yapılan açıklamalarla Bayern Münih'e transferi resmi olarak duyrulan Götze'nin Real Madrid'e karşı forma giyip giymyeceği merakla bekleniyor.

BORUSSIA DORTMUND-REAL MADRID MAÇINI NASIL İZLERİM?

Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nda oynanacak olan Borussia Dortmund-Real Madrid maçı D-Smart platformu 77. kanal üzerinden yayınlanacak. Bu platforma sahip olmayanlar ise maçı uydu üzerinden maçı şifresiz olarak yayınlayan bazı yabancı kanallardan karşılaşmayı takip edebilirler.

İşte bu maçı yayınlayacak kanalların listesi:

Idman TV, Armenia 1TV, C+ France, C+ Sport (Poland), Nederland 3, Sky Calcio 2 / HD, Sky Sport 3 (Italia), Sky Sports 2 (uk), SVT1, TVP 1 / HD, RTE Two / HD, ESPN Pacrim, RTS 1 Serbia, SuperSport MaXimo, SuperSport 3 [Za], TV6 Latvia, OBN BiH, Ten Sports (India), Ten Sports (Pakistan), 2BE, Al Jazeera Sport +3, SuperSport 1 [ZA], Nova Sports 1 (Hellas), Al Jazeera Sport +4, Viasat Football (Swe), Sky Sport 1 (Germany), TRK Futbol (ukraine), Digi Sport 1 (romania), Club RTL, TV6 Estonia, Digi Sport 1 (hun), Viasat Football (Nor), TV6 Lithuania, Al Jazeera Sport +9, Dolce Sport / HD, Sport 5 (Israel) / HD, bTV Action, NTV Plus Futbol 2 / HD, SuperSport 2 (alb) / HD, C+ Liga Campeones / HD, SF Zwei / HD, Arena Sport 3 / HD (cro), CT Sport / HD, SuperSport 10 (africa), MTV 3 Max Sport 1, Ten Action

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.