Borcu Olmayan Yurdun Elektriğini Kestiler

Borcu Olmayan Yurdun Elektriğini Kestiler

Rize’nin Ardeşen ilçesinde faliyet gözteren Medine Erkek Öğrenci Yurdu, AKSA Elektrik Perakende Satış A.Ş yetkililerince, elerinde resmi herhangi bir belge olmadan elektrikleri kesilerek karanlıkta bırakıldı.Her ay düzenli olarak elektrik faturalarını...

Rize’nin Ardeşen ilçesinde faliyet gözteren Medine Erkek Öğrenci Yurdu, AKSA Elektrik Perakende Satış A.Ş yetkililerince, elerinde resmi herhangi bir belge olmadan elektrikleri kesilerek karanlıkta bırakıldı.

Her ay düzenli olarak elektrik faturalarını ödediklerini söyleyen yurt yetkilileri, ’’Akşam üstü yurda geçtiğimizde elektriklerin olmadığını gördük. İlçe merkezinde bulunan EDAŞ’tan aldığımız bilgiye göre, elektriğimizin, bina sahiplerinden Adem Aslıyüksek talimatıyla kesildiğini öğrendik. Elektrik aboneliğinin, bağlı bulunduğu şirket adına olmasına rağmen Aslıyüksek talimatıyla, bir dayanak olmadan kesildiğine anlam veremedik." dedi.

EDAŞ yetkilileri ise "Bina sahipleri yurtta öğrenci kalmadığını ve kiracıların binayı boşaltığı şeklindeki bilgiler doğrultusunda elektrikleri kesmemizi istediler, biz de gidip elektriği kestik." dedi.

Yurdun bağlı bulunduğu şirket yetkilileri ve ortakları, konu hakında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti. Yapılan itiraz üzerine aynı gün içerisinde TEDAŞ yetkilileri tarafından yurdun elektriği yapılan müracat sonucu yeniden verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.