Borcu borçla  kapatıyorlar!

Borcu borçla kapatıyorlar!

Ülkenin ekonomideki gidişattan dolayı uçuruma sürüklendiğini dile getiren Kenan Özcan, “Türkiye'de müthiş bir israf var. Hükümet, borcu borçla kapatıyor. Şu an devletimiz borçların faizini bile ödeyemiyor” dedi.

 

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı Ağustos Ayı İlçe Divan Toplantısı ilçe teşkilat binasında gerçekleştirildi. Toplantıya; 31 Mart 2019 yerel seçimleri Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Kenan Özcan'ın yanı sıra, ilçe teşkilat başkanı İbrahim Ceylan, ilçe teşkilat başkan yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı. Divan Toplantısı'nda ülke ve Konya gündemine dair değerlendirmelerde bulunuldu.

TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKI VAR!

Son 18 yıllık siyasi tarihin göz önüne alınması gerektiğine vurgu yapan Kenan Özcan,  “Birbirine zıt çok sayıda uygulama ile karşı karşıyayız. Ancak insanlarımız hükümete her iki uygulamasında da destek veriyor. Peki hükümetimiz söylemlerini değiştirince doğru söylemiş oluyor mu? Hayır. Çünkü ihlas yok, samimiyet yok. Erbakan Hocamızın dediği gibi bunlarda ‘maya’ yok” dedi. “Derdimiz ümmet, İslam coğrafyası” diyen Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu anlayışta olacağız ve ümitsizliğe düşmeyeceğiz. Müslüman ümit kesmez. Temel Karamollaoğlu Başkanımız Allah razı olsun hakkıyla gayret ediyor. Bizler ‘Ülkemiz uçuruma sürükleniyor. Borcu borçla kapatmaya çalışıyorlar. Üretim ve istihdama yönelik yatırımlar yapın. Korkunç bir israf var. Bu gidişat, gidişat değil’ dedik mi? Dedik, dinlemediler. Şu an devletimiz borçlarının faizini ödeyemiyor. İsrafı durduruyoruz diyorlar, kendilerine ait israfta hiçbir durma yok. Her türlü israf durdurulmalı. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı var o paralarda. Ekonomik olarak çok sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. Günü birlik programlarla bu kötü ekonomik gidişatın altından kalkılamaz.”

İSRAFA DÜŞMEYEN BELEDİYE YOK!

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Ceylan da şunları kaydetti: “Ortada bir sömürü var ve buna dur diyecek bir tek biz varız. Geçmişte bir haksızlığa dur dedik, yine diyeceğiz İnşallah. Geçmişte belediyeleri alır almaz, kapılarına ‘Rüşvet alanda veren de mel'undur’ hadisi şerifini aşacağız demiştik. Kazanır kazanmaz bir çok belediye başkanı abimiz bu levhaları hemen astırdı. Astırmakla kalmadık ilke haline getirdik. Fakirin, yetimin, bu mazlum milletin parasını götürüp müteahhitlere yedirmedik. İsrafa olan hiç bir faaliyete girmedik. Peki ne yaptık bu paraları, milyonlarca liralık yatırım yaptık, sıfır borçla hatta belediyeleri kasalarında milyonlarca lirayla teslim ettik. Ya şimdi ne oldu? Belediyeler borç batağında yüzüyor. Halkımız yoksullukla mücadele ederken, belediyelerin kasalarından milyonlarca lira faiz olarak, yüzde 70’i yabancıların olan bankalara aktarılıyor. Sorunun çözümü Milli Görüşçü anlayışta. Başka bir çıkış yolu yok.”

MUHARREM DURSUN

8-1-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.