Bölgeselde tek gülen Ereğli oldu

Bölgeselde tek gülen Ereğli oldu

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya takımları dün sezonun 2. hafta maçlarını oynadı.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya takımları dün sezonun 2. hafta maçlarını oynadı. Sarayönü Belediyespor deplasmanda kaybederken  Akşehirspor ise evinde kaybetti.  Haftayı galibiyetle kapatan tek Konya ekibi ise Ereğlispor oldu.

EREĞLİSPOR SİFTAH YAPTI

Ereğlispor bu sezon ilk defa mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligde ilk galibiyetini deplasmanda Anamurspor’a karşı aldı. Geçtiğimiz hafta evinde bir başka Konya temsilcisi Akşehirspor’a 1-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip bu hafta deplasmanda Anamurspor’u 3-2 yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

SARAYÖNÜ  YARA ALDI  

Sezona iç sahada aldığı galibiyetle merhaba diyen Sarayönü Belediyespor deplasmanda oynadığı maçta rakibi Aksaray 1989 takımına 2-1 yenildi.  Maçın hemen başında öne geçen Aksaray ekibi  27. dakikada 10 kişi kaldı. Sarayönü Belediyespor beraberlik golünü 56. Dakikada Abdurrahman Şahan’ın penaltısıyla bulurken 57. Dakikada Aksaray  1989 ekibi  penaltı kazandı ve Hüseyin Serhat Cihan skoru 2-1 yaptı. Sarayönü Belediyespor bu dakikadan sonra on kişi kalan rakibi karşısında beraberlik golünü bulamadı ve ilk deplasmandan eli boş döndü.

AKŞEHİR EVİNDE KAYBETTİ

Sezona Ereğlispor galibiyeti ile başlayan Akşehirspor sahasında  68 Yeni Aksarayspor’a 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Akşehirspor sahasında oynadığı ilk maçtan eli boş ayrılırken Aksaray ekibi ise maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.