Bölgesel’de fire yok

Bölgesel’de fire yok

BAL’da Konya’yı temsil eden temsilcilerimiz haftayı yenilgisiz kapattı. Akşehirspor deplasmanda Çayağzıspor’u 3-2 yenerken Karapınar ise evinde Karaman’ı 1-0 mağlup etti. Sarayönü ise deplasmanda Yeniçağa ile 1-1 berabere kaldı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta 8.hafta maçları oynandı. Akşehirspor deplasmanda Kırşehir Çayzağzıspor’u 3-2 mağlup ederken Karapınar Belediyespor ise evinde ağırladığı Karaman Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Sarayönü Belediyespor deplasmanda konuk olduğu Bolu Yeniçağaspor ile 1-1 berabere kaldı.

AKŞEHİR ADIM ADIM ZİRVEYE

Akşehirspor deplasmanda Kırşehir Çayağzıspor’a konuk oldu. Kırmızı beyazlılar deplasmanda rakibin 3-2 mağlup etti. Akşehirspor’a galibiyeti getiren golleri Burak Çınar, Mustafa Aksoy ve Ali Tayfun Akbey kaydetti.Bu sonuçla Akşehirspor puanını 16’ya yükseltti. Akşehirspor aldığı galibiyetle lider ile arasındaki puan farkını 4’ten 3’e indirdi. Kırmızı-beyazlılar gelecek hafta evinde Karapınar Belediyespor’u konuk edecek.

SARAYÖNÜ 1 PUANLA DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta Konya’yı temsil eden Sarayönü Belediyespor’un ise inişli-çıkışlı grafiği sürüyor. Ligde galibiyet serisi yakalayamayan yeşil-siyahlılar Bolu deplasmanında Yeni Çağaspor’a konuk oldu. Yeşil-siyahlılar ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Sarayönü Belediyespor’un maçtaki tek golünü Orçun Selduman kaydetti. Bu sonuçla yeşil-siyahlılar puanını 9’a yükseltti. Sarayönü Belediyespor gelecek hafta Anadolu Üniversitesi’ni konuk edecek.

KARAPINAR EVİNDE GÜLDÜ

Gruptaki bir diğer temsilcimiz Karapınar Belediyespor ise evinde grubun önemli takımlarından Karaman Belediyespor’u ağırladı. Karapınar İlçe Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Karapınar Belediyespor 1-0 mağlup etti. Yeşil-siyahlılara galibiyeti getiren golü Faruk Uzundere kaydetti. Karapınar Belediyespor bu sonuçla 3 maçlık galip gelememe serisine son verirken puanını ise 10’a yükseltti.

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.