Bölgesel’de 2. derbi heyecanı

Bölgesel’de 2. derbi heyecanı

Bölgesel< Amatör Ligde bu hafta 2. derbi heyecanı yaşanacak. Sezonun ilk haftasında Sarayönü Belediyespor ile Ereğlispor derbide karşı karşıya gelmiş ve Sarayönü Belediyespor bu maçı 1-0 kazanmıştı.

Ligde 7. Grupta yer alan Akşehirspor ile Ereğlispor, yarın 3. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Nasreddin Hoca Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 15.00'da başlayacak. Ligde iki temsilcimizde henüz 3 puanla tanışmadı. Akşehirspor ilk 2 maçta 1 puan toplarken, teknik direktör değişikliğine giden Ereğlispor oynadığı 2 maçı da kaybetti. Zorlu randevuyu kazanacak takım yeni sezonun ilk galibiyetini alacak.

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR’UN KONUĞU KEPEZ

Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, ligin 3.hafta maçında Kepez Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil siyahlı takımda bu maçın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Konya ekibi, Pazar günü oynanacak maç için bugün antrenör Niyazi Kart yönetiminde taktik bir idman gerçekleştirecek. Sarayönü Belediyespor ve Kepez Belediyespor arasındaki mücadele 6 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Sarayönü İlçe Stadı’nda oynanacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.