Bölgesel  Ligde hezimet haftası

Bölgesel Ligde hezimet haftası

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Konya temsilcileri haftayı yenilgi ile kapattı.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor sezonun 19. Hafta maçında  deplasmanda lider Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşılaştı. Yeşil-siyahlı ekip  rakibine 1-0 yenildi.

GOL UZATMADA GELDİ

Sarayönü Belediyespor  zorlu deplasmanda  lider rakibi karşısında bir puanı kurtarmaya çok yakınken uzatma dakikalarında gelen golle yıkıldı. Ev sahibi ekibe galibiyet getiren gol 90+4. Dakikada Bahri Arslanlı’dan geldi. Bu sonuçla Bucak Belediye Oğuzhanspor puanını 41 yaparken Sarayönü Belediyespor ise 29 puanda kaldı.

AKŞEHİRSPOR EVİNDE YENİLDİ

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Akşehirspor sezonun 19. Hafta maçında  evinde Isparta Davraz ile karşılaştı.  Kırmızı-beyazlı ekip rakibine 3-1 yenildi. Karşılaşma da iki de kırmızı kart çıktı. Akşehirspor 3-0 geriye düştüğü maçta Ali Kireş’in penaltı golüyle farkı ikiye indirdi.  Ancak bu gol puan için yeterli olmadı ve kırmız-beyazlı ekip haftayı puansız kapattı. 80.dakikada konuk ekipten Barış 84. Dakikada ise Akşehirspor’un penaltısını gole çeviren Ali Kireş kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Akşehirspor bu yenilgi ile 21 puanda ve 10 sırada haftayı tamamladı.

HAKAN ARMUTCU   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.