Bölgesel Ligde 9. sezon başlıyor

Bölgesel Ligde 9. sezon başlıyor

Bu yıl 9. Sezonunu yaşayacak olan Bölgesel Amatör Ligde ilk maçlar yarın oynanacak.

80 ilden 151 takımın katılacağı BAL'da 8 grup 14 takımdan, 3 grup ise 13 takımdan oluştu. Gruplarını birinci sırada tamamlayan on bir ekibin karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, dokuz takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 2018-2019 sezonu bu hafta oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Ligde Konya’yı Karapınar Belediyespor, Sarayönü Belediyespor ve Akşehirspor temsil edecek.

6. Grupta mücadele edecek Konya takımları ilk maçlarını deplasmanda oynayacak. Sarayönü Belediyespor ilk haftayı bay geçerken Karapınar ve Akşehir ilk sınavlarını dış sahada verecek. Maçlar yarın saat 15.00’da başlayacak. Ligin tecrübeli ekibi Sarayönü Belediyespor ligin ilk haftasını bay geçecek. Yeşil-siyahlılar ligin ikinci haftasında Karaman Belediyespor’a konuk olacak. Akşehirspor, ligin ilk haftasında Pazar günü Çubukspor’a konuk olacak. Çubuk İlçe Stadında oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Taner Tuncer, Sinan Günaydın ve Taner Köse hakem üçlüsü yönetecek. Maçın 4. Hakemi ise Ayetullah Aslan. Bu sezon tekrar Bölgesel Lige yükselen Karapınar Belediyespor Bolu deplasmanında Yeniçağaspor ile karşılaşacak. Yeniçağa ilçe stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ozan Yalçın yönetecek. Yalçın’ın yardımcılıklarını Caner Fidan ve Gülşah Nur Şen yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Habibe Yorgun olacak.

İlk Konya derbisi ise sezonun 3. Haftasında Sarayönü’nde oynanacak. Sarayönü Belediyespor sahasında Akşehirspor’u konuk edecek. Sarayönü Belediyespor ikinci derbi maçını da evinde oynayacak. Yeşil-siyahlı ekip 7. Hafta sahasında bir diğer Konya temsilcisi Karapınar Belediyespor’u konuk edecek. Sezonun 9. Haftasında ise Akşehir’de Akşehirspor Karapınar Belediyespor derbisi oynanacak. İlk yarı 13. Hafta maçları ile tamamlanacak.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.