Bölgesel Lig kaldığı yerden

Bölgesel Lig kaldığı yerden

Bölgesel Amatör Lig’de geride kalan haftada Kurban Bayramı nedeniyle maçlar oynanmadı. Ligde 2. Hafta maçları bugün oynanacak. Bu ligde mücadele eden Konya temsilcileri bugün zorlu maçlara çıkacak

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta bugün sezonun 2. hafta maçları oynanacak.  Bütün maçlar saat 15.00’da başlayacak.  

SARAYÖNÜ AKSARAY YOLCUSU

Sezonun ilk haftasında sahasında Seyhan Belediyespor ile karşılaşan ve rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçen Sarayönü Belediyespor bugün deplasmanda  Aksaray 1989 Spor karşısına çıkacak.   Bu sezon ilk defa Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Aksaray ekibi geçtiğimiz hafta bir başka Aksaray temsilcisi 68 Yeni Aksarayspor’a 1-0 yenilmişti.  Sarayönü Belediyespor  bu maçı da kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor.

AKŞEHİR TARAFTARI KARŞISINA ÇIKACAK

Bu yıl ligde 2. Sezonunu geçiren Akşehirspor bugün 2015-2016 sezonunda ilk kez taraftarı karşısına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip sahasındaki ilk maçında  68 Yeni Aksarayspor’u konuk edecek.

İKİ DERBİ GALİBİ KARŞILAŞACAK

Akşehirspor geride kalan ilk haftada deplasmanda bir başka Konya temsilcisi Ereğilspor’u 1-0 ile geçerek sezona galibiyetle başlamıştı. 68 Yeni Aksarayspor ise Aksaray derbisinde Aksaray 1989 Spor’u aynı skorla geçerek sezona galibiyetle merhaba demişti.  Derbi galibi iki ekip  bugün Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumunda  karşı karşıya gelecek. 

EREĞLİSPOR İLK DEPLASMANINDA

Bu sezon ilk kez Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Ereğlispor sezonun ilk maçını sahasında Akşehirspor’a karşı oynadı ve 1-0 kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip Pazar günü ise ilk deplasman maçına çıkacak. Ereğlispor bu maçta  Mersin temsilcisi Anamur Belediyespor’a konuk olacak. Anamur ekibi geçtiğimiz hafta bir başka Mersin temsilcisi Erdemli Beldiyespor ile 3-3 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.