Bodrum Özel Merter Anadolu Lisesi Öğrencisi Karatede Türkiye Üçüncüsü

Bodrum Özel Merter Anadolu Lisesi Öğrencisi Karatede Türkiye Üçüncüsü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Özel Merter Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencilerinden Fırat Çetin, Türkiye Okullararası Karate Şampiyonası'ndan madalyayla döndü.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Özel Merter Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencilerinden Fırat Çetin, Türkiye Okullararası Karate Şampiyonası'ndan madalyayla döndü. Erzincan'da düzenlenen şampiyonada Çetin, 27 ilden 163 sporcunun katılımıyla iki gün süren müsabakalar sonunda üçüncü oldu.

Öğrencilerinin sadece akademik değil, sportif ve kültürel başarılarıyla da ilgilendiklerini belirten Okul Müdürü Ömer Faruk Hoşdoğdu, "Geçtiğimiz hafta Türkiye okullar arası yapılan karate şampiyonasında 16 öğrencinin finale kaldığı müsabakalarda üçüncü olarak güzel bir başarıya imza attı. Kendisini ve onu yetiştiren öğretmenlerine teşekkür ediyorum." dedi. Sekiz yıldır karateyle ilgilendiğini söyleyen Fırat Çetin de çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bundan sonraki hedefim, milli takıma katılarak daha başarılı olmak. Bana destek olan herkese teşekkür ederim." diye konuştu. Fırat'ın evde, okulda ve spor hayatında başarılı olduğunu söyleyen annesi Songül Çetin ise ellerinden geldiği kadar destek olmaya çalıştıklarını söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.