Böbrek taşı dökmede yeni yöntem: Deplasman tribünü

Böbrek taşı dökmede yeni yöntem: Deplasman tribünü

Futbol severler sevdikleri takımların dış sahada oynadıkları maçlarda onları yalnız bırakmazlar. Bu deplasmanlara çoğu zaman kendi imkanları ile giderler.

Konyaspor taraftarları da takımlarının peşinde tüm deplasmanlara gitmeye gayret gösteriyor. Deplasmana giden taraftarlar takımlarını destekledikleri gibi birde bu süreçte başlarından geçen ilginç hikayeler biriktirirler. Deplasman hikayeleri olarak adlandırılan bu hatıralara en son ilginç bir hikaye eklendi.

BÖBREK TAŞLARIMI DEPLASMANDA DÖKTÜM

Konyaspor sevdalısı bir taraftar yaşadığı böbrek taşı rahatsızlığından Denizlispor deplasmanında kurtulduğunu sosyal medyada paylaştığı bir hikaye ile paylaştı. Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarın ilgniç hikayesi şu şekilde: “Allahin şifasını nerede bulacağını insanoğlu bilmez.

Bazen bir hastanede bazen de bir deplasmanda bulur şifayı. Son bir kaç aydır böbrek taşı rahatsızlığım var. Ramazan ayından bu güne biri 1.5 cm diğerleri 5 mm çapında toplamda 3 taş düşürdüm. Bu taşların son ikisi bir hafta içinde düştü. Son tas da bugün düştü. Fakat bugun düşen tasin hareket saati Pazar aksami Konyaspor umuzun Denizlispor ile oynadığı maçta başladı. 90 dk ziplamanin meyvesiydi bu taş. O kadar çok zıplamışız ki taş bile yerinde duramamış.

Yani deplasmandan kaçmayın. Belki bilemediginiz bir derdinize deva bir hastaliginiza şifa olabilir. Benim için şifa oldu çok şükür. Bu arada her iki böbreğinde halen bir kaç taş daha var. Sıra onları düşürmede. Yani yeni deplasmanlar görmeye ihtiyacım var”

DEPLASMANDA ZIPLAMAYA DAVET ETTİ

Bu paylaşımın ardından bir başka Konyaspor taraftarı bu mesajı alıntılayarak “Böbrek taşı olan arkadaşları deplasmanda zıplamaya davet ediyoruz” çağrısında bulundu. Bu ilginç diyalog sosyal medyada büyük ilgi gördü

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.