BJK harekatı

BJK harekatı

A Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Torku Konyaspor, yarın özel maçta Beşiktaş ile Gebze'de karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar bugün havayoluyla İstanbul'a gidecekler

Torku Konyaspor’da Osmanlıspor maçı hazırlıkları dün yapılan çift antrenmanla devam etti. Kartallar İstanbul’a bugün gidecek.  Ligin 4. haftasında, Ankara’da Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanlara milli takımlarda bulunan Dimitar Rangelov, Riad Bajic, Abdülkerim Bardakçı ile Vedat Bora katılmazken, Ciprian Marica ve Kibong Mbamba takımdan ayrı çalışmakta.

Dün sabah salonda ağırlık çalışması yapan ve ardından sahada pas ve taktik çalışma gerçekleştiren Torku Konyaspor’da hedef, Osmanlıspor maçını kazanarak galibiyet hasretini dindirmek ve lige yeni bir başlangıç yapmak. Yeşili-beyazlılar akşam saatlerinde de teknik-taktıka çalışma yaptılar.

Cumartesi günü Beşiktaş ile saat 17.00’de Gebze Alaattin Kurt stadyumunda Beşiktaş ile özel maçta karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da son çalışma bugün öğleden sonra yapılacak ve takım akşam havayoluyla İstanbul’a uçacak. Gebze Alaattin Kurut stadında oynanacak maçta Passolig kartlarının geçerli olmayacak. Futbolseverler karşılaşmayı kale arkası tribünleri 10, maraton tribünden 20 ve numaralı tribünden 30 TL ödeyerek izleyebilecekler.

Konyasporlu futbolculara bu maçın ardından iki gün izin verilecek ve Osmanlıspor karşılaşması hazırlıkları Salı günü başlayacak. Bu nedenle bazı futbolcular İstanbul’da kalırken, Konya’ya dönen futbolcular ise Pazar günü Milli takımın Hollanda ile oynayacağı maçı izleyecekler.

OSMANLISPOR CEPHESİ

Sivasspor maçının ardından iki gün izin yapan Osmanlıspor, ligin 4. haftasında temsilcimizTorku Konyaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sivasspor’la deplasmanda oynadığı maçın ardından iki gün izin yapan Osmanlıspor, yeni haftanın hazırlıklarına bugün başladı. Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında sahasında Torku Konyaspor’u ağırlayacak olan Başkent ekibi, tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki çalışmalara, ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra çeşitli pas organizasyonları deneyen mor-sarılı ekip, yarı sahada oynanan çift kale maçla çalışmaları sonlandırdı. Antrenman bitiminde ise bazı oyuncular yardımcı antrenörler gözetiminde şut ve gol organizasyonları çalıştı. Batıkent Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 1,5 saat süren antrenmana, milli takım kamplarında bulunan Papa Ndiaye (Senegal), Gabriel Torje (Romanya), Aminu Umar (Nijerya), Lukasz Szukala (Polonya) ve Musa Çağıran (A2) ile izinli Bakary Soro, Tonia Tisdell, Ahmet Şahin, Muhammed Bayır katılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.