Bizim hâla umudumuz var

Bizim hâla umudumuz var

Ligde kötü günler geçiren Atiker Konyaspor’un ligde kalma adına umutları devam ediyor. Yeşil-beyazlı camia Galatasaray maçındaki mücadeleden dolayı kalan 9 haftaya daha umutlu ve inançlı bakıyor

Spor Toto Süper Ligde 25 hafta sonunda 21 puanla 17. Sırada bulunan Atiker Konyaspor kümede kalma umutlarını kaybetmedi. Hoca değişikliği ile Galatasaray maçına çıkan ve rakibi karşısında gösterdiği performansla kümede kalma umut ışığını devam ettirdi.

TARAFTARLARDAN  BİRLİK MESAJI

Atiker Konyaspor taraftarı kalan kritik süreçte birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar yapılan hataların ve her şeyin şimdilik bir kenara bırakılarak sadece takımın desteklenmesini istedi.  İzmir’de İstanbul’da  “Konyaspor  kümeye” tezahüratları yapanlara karşı bir ve beraber olarak bu ligde kalacaklarına inandıklarını söyleyen Anadolu Kartalı sevdalısı taraftarlar iyi günde kötü günde her zaman takımlarının yanında oldukları mesajın verdi.

SERGEN’İN HEDEFİ 9 MAÇTA 8 GALİBİYET

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kalan 9 maçın 8’ini kazanarak 24 puan toplamayı hedefliyor. Atiker Konyaspor, Galalatasaray karşısında mağlup olmasına karşın özellikle ilk yarıdaki futboluyla gelecek adına umur verdi. Maçta çok sayıda gol pozisyonuna giren yeşil-beyazlı temsilcimiz, ligde kalma yolunda dezavantajlı konumda olmasına karşın Sergen Yalçın ile geleceğe umutla bakıyor.

Sergen Yalçın yaptığı açıklamada, “Kalan 9 maçın 8’ini direkt rakiplerimizle oynayacağız. Kalan 8 maçta 24 puan almayı düşünüyoruz. Yüksek bir kadro kalitemiz var. Aşağıdaki takımların alacağı puanlara göre barajın 36-38 arasında olacağını düşünüyorum. Kalan 9 maçta minimum 5 maç kazanmamız gerekiyor. Son dakikaya kadar bu savaşı vereceğiz. Bekleyip hep beraber göreceğiz. Umut ediyorum bundan sonraki maçlarda istediğimiz sonuçları alıp Konyaspor’un kümede kalmasını sağlarız” dedi.

SON DÜDÜĞE KADAR MÜCADELEYE DEVAM

Atiker Konyaspor asla pes etmeyecek. Yeşil-beyazlı ekip son düdüğe kadar mücadelesini sürdürecek.

Atiker Konyaspor kalan 9 haftada Antalyaspor, Osmanlıspor, Kasımpaşa, Bursaspor ve Karabükspor gibi kümede kalma mücadelesi veren ekiplerle karşılaşacak. Bu maçlar 6 puanlık karşılaşmalar olarak öne çıkıyor.  Konyaspor’un  kalan maçları şu şekilde: Kayserispor, Osmanlıspor(D), Sivasspor,  Antalyaspor(D), Kasımpaşa, Bursaspor(D), Karabükspor(D), Göztepe, Fenerbahçe (D)

FERHAT TÜRKOĞLU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum