Bize inanın

Bize inanın

Kabze: Yeni stadyumumuzda da bir an önce oynamak için sabırsızlanıyoruz. İnşallah takım olarak bizler saha içerisindeki mücadelemiz ve alacağımız sonuçlarla beklentilere cevap vereceğiz

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Takım olarak ve bireysel anlamda başarılı bir sezon geride bıraktıklarını ve yeni sezon ile birlikte kendilerinden beklentilerin arttığının farkında olduklarını bildiren yeşil-beyazlı ekibin takım kaptanlarından Hasan  Kabze, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve bunu lig boyunca sonuçlara yansıtarak başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Takım kaptanlarımızdan Hasan Salih Kabze, açıklamasına 'Biz ailemizden uzak yurt dışındayız. Ama ailesiyle birlikte olan herkesin ve tüm müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. İnşallah bayram günleri hep güzelliklerle anılır' sözleriyle başladı.

ORTAM ÇOK GÜZEL

Kamp çalışmalarını değerlendiren tecrübeli oyuncu Hasan Salih Kabze, "Konya ve Isparta kamplarının ardından hazırlık maçları oynamak için Hollanda'ya geldik. Burada gerçekten güzel bir çalışma ortamımız var. Takımımızda arkadaşlık her zaman olduğu gibi yine üst seviyede. Bugüne kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Umarım bundan sonrada karşılaşmayız. 4 Ağustos'ta tamamlanacak Hollanda kampını en iyi şekilde değerlendirip dönmek istiyoruz" dedi.

EKSİKLERİ GÖRÜYORUZ

Hasan Salih Kabze, oynanan hazırlık maçlarında eksiklerini görme fırsatını bulduklarını da sözlerine eklerken, "Şimdiye kadar güçlü ekiplerle maçlar oynadık. Bizim için sonuçtan daha önemli olan çalışmalarda bizden istenilenlerin ne kadarını maçlarda ortaya koyduğumuz. İyi çalışıyoruz. Tek düşüncemiz bu çalışmaların karşılığını ligde almak. İnşallah bunu da başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
BAŞARILI BİR SEZONDU
Geride bıraktığımız sezon hem takım hem de bireysel anlamda başarılı bir sezon geçirdiklerini düşündüğünü ifade eden  tecrübeli oyuncu, açıklamasına şöyle devam etti: "Ligin yeni takımı olduğumuz için bizden beklentiler fazla değildi. Hatta küme düşme adaylarından biri olarak gösteriliyorduk. Ama biz performansımızla bu beklentileri boşa çıkarttık. Özellikle sezonun ikinci yarısında çok başarılı bir grafik çizdik. Belki 1-2 maç daha kazanmış olsaydık bugün farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Ama lige yeni çıkan bir takım adına sezonun 11.sırada tamamlanması bana göre bir başarı. Bunu kimse küçümseyemez. Bununla birlikte baktığımızda bende kendi adıma iyi bir sezon geçirdim. Kişi kendini huzurlu ve mutlu hissettiği zaman bu performansına da yansıyor. Benim adıma verimli olduğuma inandığım bir sezondu. İnşallah yeni sezonda hem takım hem de bireysel anlamda daha iyi olmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz..."

BEKLENTİLERDE ÇITA YÜKSELDİ

Kabze, geçen sezon oynanan futbol ve alınan sonuçların ardından takımdan beklentilerin arttığını ve bunun da normal olduğunu söylerken, "Bakıldığında gerçekten kaliteli bir kadroya sahibiz. Bu da doğal olarak beklentilerin artmasına neden oluyor. Ama biz taraftarımızın vereceği destekle birlikte inşallah daha güzel işler başaracağız. Yeni stadyumumuzda da bir an önce oynamak için sabırsızlanıyoruz. İnşallah takım olarak bizler saha içerisindeki mücadelemiz ve alacağımız sonuçlarla, taraftarlarımızda bize vereceği destekle yeni stadyumumuzda Torku Konyaspor olarak önemli işlere imza atılmasına katkı sağlayacağız. Bunun için buradayız ve tüm gayretimiz başarılı olmak adına" şeklinde görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.