Bizati: Performansımızın Yüzde 65-70 Seviyesindeyiz

Bizati: Performansımızın Yüzde 65-70 Seviyesindeyiz

Adana Demirspor - Denizlispor maçının ardından değerlendirmede bulunan Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, performanslarının yüzde 65-70 seviyesin olduğunu söyledi.Maçın çok sıcak bir havada yapıldığını vurgulayan Bizati,...

Adana Demirspor - Denizlispor maçının ardından değerlendirmede bulunan Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, performanslarının yüzde 65-70 seviyesin olduğunu söyledi.

Maçın çok sıcak bir havada yapıldığını vurgulayan Bizati, her iki takımı da tebrik etti. İyi bir mücadele olduğunu anlatan Bizati, “Asıl performanslarımızı iki hafta sonra, milli takım arasından sonra belli olacak. Oyuncuların performansını sadece sıcağa bağlamamak lazım, biz şuan yüzde 65-70’lerdeyiz.” dedi.

Adana Demirspor’un geç başlamasına rağmen iyi takım kurduğunu vurgulayan Özcan Bizati, “Biz biraz daha hazırdık ama biraz etkisiz kaldık. Daha önce oyunu forse etmemiz gerekiyordu onda da Adana’nın havasına alışmamamız daha etkili oldu. Nem ciddi bir etken, bizim bile nefes almamızı zorlaştırdı, aşırı terleme var, su kaybı var. Bazı önlemler aldık ama oyunu daha önce forse etseydik galibiyet alabilirdik, bence oyunun haklarından bir tanesi beraberlikti. Çok gol pozisyonuna giremedik ama iki takımı da tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.