Biz de Konya’ya gittiğimizde benzer sıkıntı yaşamıştık

Biz de Konya’ya gittiğimizde benzer sıkıntı yaşamıştık

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nn İzlanda ile yapacağı maç öncesi ülkeye girişte yaşanan sıkıntı ile ilgili açıklama yapan Aron Gunnarsson "Biz de geçmişte Konya'ya gitmiştik ve burada Türk Milli Takımı'nın yaşadığı gibi benzer sorunlar yaşadık" dedi.

Euro 2020 Elemeleri H Grubu 4. maçında deplasmanda İzlanda ile oynayacağı maç öncesi Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın ülkeye girişinde yaşanan sıkıntılar hakkında İzlandalı futbolcu Aron Gunnarsson yorumda bulundu. Aron Gunnarsson, TRT Spor’a yaptığı açıklamada “Biz de geçmişte Konya’ya gitmiştik ve burada Türk Milli Takımı’nın yaşadığı gibi benzer sorunlar yaşadık. Neler hissettiklerini anlayabiliyorum” dedi.

Aron Gunnarsson, bu durumun yorucu olduğunu belirterek “Türk Milli Takımı’nın havaalanında beklemesi yorucu bir şey bu ama kural kuraldır. Biz de Konya’ya geldiğimizde yetkilendirilmemiş bir havaalanıydı. Tabii bu durum iyi bir şey değil. Bence Türk oyuncular da maça iyi hazırlanacaktır” dedi.

Türkiye ile oynanacak maç hakkında da konuşan Aron Gunnarsson “Türkiye ile daha öne de oynadık şimdi çok oyuncu değişti, hoca değişti. Şimdi daha zor olacak. Fransa’yı yenip güven kazandılar. Zor olacak ama biz de kendimize güveniyoruz, kazanacağımıza eminim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum