Bitlis Emniyet Müdürü Akgüç: Dün Nerede Duruyorsak Bugün Oradayız

Bitlis Emniyet Müdürü Akgüç: Dün Nerede Duruyorsak Bugün Oradayız

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı operasyon sonrası hakkında gözaltı kararı verilen Bitlis Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, neden burada bulunduğuna ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, "Dün nerde duruyorsak bugün oradayız,...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı operasyon sonrası hakkında gözaltı kararı verilen Bitlis Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, neden burada bulunduğuna ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, "Dün nerde duruyorsak bugün oradayız, yarında aynı noktada duracağız. Durduğumuz nokta hukuk, adalet ve bireylerin özgürlüğüdür.” dedi.

Bitlis Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. Akgüç, "Daha önce istihbarat başkan yardımcılığı görevini yürütüyordum. Bu süreçte mahkeme kararıyla yapılmış olan yasal dinlemelerle ilgili bir soruşturma açıldı. Tamamen hukuki mahkeme kararının verdiği kararlar uygulandı. Biz hukuka uymak durumundayız.” diye konuştu.

Polis Akademisi'nden mezun olurken yemin ettiklerinin altını çizen Akgüç, "Elimizi koyarak yemin ettik. Bu ülkenin güvenliği asayişi vatandaşının huzuru için gerekirse hukuk çerçevesinde mücadele edip gerekirse canımızı seve seve vermekten kaçmayacağımız için yemin ettik. Yeminizin bugünde yarın da arkasında olacağız." açıklamasında bulundu.

Akgüç, konuşmasını “Gideceğiz. İşlemleri devam edecek. Ben bir daha söylüyorum. Yaptığımız işlemlerle ilgili hiçbir şekilde kaygımız yok. Dün nerede duruyorsak bugün oradayız, yarında aynı noktada duracağız. Durduğumuz nokta hukuk, adalet ve bireylerin özgürlüğüdür." diyerek tamamladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.