Bitir hasreti

Bitir hasreti

Konyaspor bugün deplasmanda Medipol Başakşehir’e konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçı kazanarak galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor

İttifak Holding Konyaspor sezonun 15. hafta maçında bugün deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak maç saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve İlker Takpak yapacak. Mustafa İlker Coşkun da müsabakanın dördüncü hakemi olacak.

Karşılaşmanın VAR hakemi görevinde ise Alper Ulusoy yer alacak.

Süper Ligde son 7 maçında galibiyet alamayan ve yalnızca 2 puan toplayabilen Konyaspor 14 puanla 15. sırada yer alıyor. Kasımpaşa’nın Rize karşısında kazanmasıyla birlikte sıralamada 15. basamağa düşen yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak ateş hattından uzaklaşmak istiyor. Konyaspor’da Jevtovic’in bu maçta da forma giymesinin zor olduğu ifade edildi.

BAŞAKŞEHİR MORALLİ

Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Medipol Başakşehir, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Almanya temsilcisi Borussia Mönchengladbach'ı deplasmanda yenerek grubundan lider çıkmayı başarmış ve son 32 turuna adını yazdırmıştı. Ligde 3 maçlık galibiyet serisi geçen hafta Denizli deplasmanında aldığı beraberlikle sona eren turuncu-lacivertli takım, son 12 müsabakada rakiplerine mağlup olmadı. İstanbul temsilcisi, haftaya 26 puanla dördüncü sırada girdi.

Turuncu-lacivertli ekipte sakatlıkları süren Martin Skrtel, Fredrik Gulbrandsen ve Arda Turan'ın bu mücadelede forma giymesi beklenmiyor. Mahmut Tekdemir ve Robinho'nun durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.