Bisikletli Polisler Amasya Sokaklarında Asayişi Sağlayacak

Bisikletli Polisler Amasya Sokaklarında Asayişi Sağlayacak

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Bisikleti Polis Timi kuruldu. Asayiş Şube Amirliği’ne bağlı olarak çalışacak olan ve “Martılar” ismi verilen 10 bisikletli polisten oluşan tim törenle tanıtıldı.Emniyet Genel Müdürlüğü...

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Bisikleti Polis Timi kuruldu. Asayiş Şube Amirliği’ne bağlı olarak çalışacak olan ve “Martılar” ismi verilen 10 bisikletli polisten oluşan tim törenle tanıtıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde sorumluluk alanları da genişletilen ‘Martılar’ isimli bisikletli polis timleri, motorize ekiplerin giremediği ya da yeterince hizmet veremediği noktalarda görev yapacak.

Amasya İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay törende yaptığı konuşmada Amasya’nın coğrafi özelliği sebebiyle yaya ve araç trafiği yoğunluğunu dikkate alarak bisikletli polis timlerine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Bisikletli timleri kurmalarındaki amacın meydana gelebilecek olaylara karşı önleyici ve caydırıcı tedbirler almak olduğunu kaydeden Artunay, “Çevre dostu olan “Martılar” vatandaşlarımızın yoğun olduğu yeşil alanlar, parklar ve özellikler Yeşilırmak boyunca gezi alanlarında görev yapacaklardır.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.