Bisikletçiler Nezir ağabeylerini unutmadı

Bisikletçiler Nezir ağabeylerini unutmadı

Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, 2 kez kalp krizi geçiren eski Milli Bisikletçi Nezir Sonakın’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundular.

Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, 2 kez kalp krizi geçiren eski Milli Bisikletçi Nezir Sonakın’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundular. Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği Başkanı Fatih Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hüseyin Eşgin, yönetim kurulu üyeleri Nurettin Kirpiksiz, Fatih Sert ve Gazeteci İhsan Kayseri’den oluşan ekip, 2 kez kalp krizi geçiren Konya ve Ülke bisikletine büyük katkıları olan ve defalarca Bisiklet Milli Takımının forması giyerek Milli Sporcu Nezir Sonakın (abilerini) evinde ziyaret ettiler.

Başkan Fatih Yılmaz “ Bisiklet sporunun kalkınmasına büyük katkıları olan eski milli bisikletçimiz Nezir Sonakın ağabeyimizin 2 kez kalp krizi geçirdiğini öğrendiğimizde çok üzüldük. Ben ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Nezir Sonakın ağabeyimizi evinde ziyaret etmeyi uygun bulduk. Çok şükürler olsun Nezir ağabeyimizin bu iki kalp krizi atlatması ve sağlığının yerinde olması bizleri mutlu etti. Kendisine tekrar geçmiş olsun der. Sağlık, sıhhat ve mutluluklar diledik .” dedi.

NEZİR SONAKIN KİMDİR

1935 yılında Üsküp'te doğdu. Bisiklet sporuna Üsküp Sloge Takımı'nda başladı. Türkiye'ye gelince Hacettepe Kulübü'ne girdi. Türkiye'de ve uluslararası yarışlarda çeşitli birincilikler elde etti. 50'den fazla milli formayı giydi. Konya’da ikamet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.