Bisiklet Tutkunları, Pedalları Sahilden Çevirdiler

Bisiklet Tutkunları, Pedalları Sahilden Çevirdiler

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yeşil Pedal Bisiklet Derneği ile ortaklaşa “Denizden dağa bisikletle yolculuk” temasıyla bu yıl ikincisini düzenlediği “Bursa Bisiklet Festivali”ne katılan 230 sporcu Mudanya etabını tamamladı. Üç...

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yeşil Pedal Bisiklet Derneği ile ortaklaşa “Denizden dağa bisikletle yolculuk” temasıyla bu yıl ikincisini düzenlediği “Bursa Bisiklet Festivali”ne katılan 230 sporcu Mudanya etabını tamamladı. Üç gün sürecek festival kapsamında ikinci günün startını sabah saatlerinde Botanik Park kamp alanından veren bisiklet severler, Yunuseli, Gündoğdu, Kurşunlu ve sahilden Güzelyalı ve Mudanya’ya ulaştılar.

Büyükşehir Belediyesi Mudanya İstasyonu Sosyal Tesisleri’nde yemek molası veren bisikletçiler, etkinliklerinde kendilerini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Bursa Yeşil Pedal Bisiklet Derneği Başkanı Ertan Güler ise, bisiklet tutkusunun sporla eğlenceyi bir arada sunduğuna dikkati çekerken, festivalin gelecek yıllarda daha geniş kapsamlı katılımla düzenlemeyi umduklarını belirtti.

20 ilden gelen 230 bisiklet tutkunu sporcunun katılımıyla gerçekleşen festivalin ikinci gününde bisikletçiler, eski Mudanya Yolu’ndan Botanik Park kamp alanına geri dönüşe geçerek 70 kilometrelik parkuru tamamlamak üzere Mudanya’dan ayrıldılar.

Festivalin son etabı olan 31 Ağustos Pazar günü ise bisikletçilerin, teleferikle çıkacakları Uludağ’dan şehir merkezine inerek 55 kilometrelik parkurla festivali tamamlayacakları öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.