"Birlikteliğe teşekkür"

"Birlikteliğe teşekkür"

Konya Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni yönetimi, üyelere yemekli teşekkür ve birliktelik programı düzenleyerek bir araya geldi

Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler odasında geçtiğimiz ay yapılan seçim neticesinde göreve gelen Mehmet Ünlügül başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerle bir araya geldi. Üyelere teşekkür ve birliktelik adı altında düzenlenen programa üyelerin tamamına yakını katılırken ayrıca üyeler dışında çözüm ortaklarından oluşan firma yetkilileri de programda hazır bulundu. Program gündüz yapılan hatim ve kesilen kurbanların duası ve kuran okunarak başladı. Öncelikle Afrin'deki Zeytindalı Operasyonunda şehit düşen askerlerimiz ile bugüne kadar ebediyete intikal eden oda üyeleri ve başkanların ruhu için dua edildi. Ardından kürsüye yeni seçilen Oda Başkanı Mehmet Ünlügül geldi. Sözlerine programa katılanlara teşekkür ederek başlayan Başkan Ünlügül, seçimde gösterilen teveccüh ve destekten ötürü de mutlu olduklarının altını çizdi. Meslekte 30 yılı geride bırakmış bir isim olarak odanın en güzel ve kurumsal hale gelmesi için çalışacaklarını söyleyen Ünlügül, “Birçok projemiz var ve bunları zaman içinde yerine göre odamıza mesleğimize kazandıracağız. Bunları yaparken “ben yaptım oldu” değil “biz yaptık güzel oldu” mantığı ile hareket edeceğiz. Bunun içinde sizlerin değerli fikirlerini her zaman alacak ve en güzelini yapacağız. Bunu gerçekleştirirken çözüm ortaklarımızda olacak. Sonuçta kazanan Odamız ve hep birlikte bizler olacağız” dedi.

ODANIN TADİLATINA BAŞLANDI

Görevi devraldıktan sonra ilk iş olarak odanın tadilatına başladıklarını belirten Başkan Ünlügül şunları söyledi: “Çünkü bildiğiniz gibi yıllarca hizmet etmiş bir oda ve yenilmeyi bekleyen ofisimiz kurumsallığımıza yakışmayan bir görüntü veriyordu. Bunun için bugün aramızda bulunan çözüm ortaklarımızdan talep ettiğimiz destekler ile Odamızın ofis bölümü köklü bir tadilata girdi ve kısmet olursa bu ay sonunda hizmete girecek. Ben bu noktada destek veren tüm firmalara teşekkür ediyorum. Ayrıca sizleri de bundan böyle odamızı ziyaret etmeye davet ediyorum. Çünkü Odamız bizim fikirlerimizi sorunlarımızı sıkıntılarımızı sunacağımız ve çözüm bulacağımız bir mekandır. Bugün burada detaylı konulara girmeyeceğim ancak belirli zamanlarda sizlerle bir araya gelerek yapılacakları ve hep birlikte yapmamız gerekenleri konuşacağız. Ben tekrar katılımlarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyor, işlerinizde hayırlı kazançlar diliyorum.” Konuşmanın ardından yapılan web sitesi sunumu sonrası Odaya destek veren firmalara plaketleri Başkan Ünlügül ve yönetim kurulu tarafından verildi. Plaket alan firmalar: Larende İnşaat, Ermak, Feyap, Onur Tek, Selçuklu Mühendislik, Konal, Paksu, Akköşe, Güçpa, Kazan Isı, Yakarer, Altuntaş, Nise, Sayar (SAYPA) ve Beyazsaray firması oldu. Plaket takdiminin ardından yemeğe geçilirken üyeler yemek esnasında yeni yönetimin iyi işler yapacaklarına olan inançlarını ifadeleriyle dile getirdiler. Böyle programların devamının gelmesi gerektiğinin de altını çizen üyeler, yeni yönetime teşekkür ederek başarılar dilediler.

MUHAMMET GÜMÜŞ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.